Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (16)
0BeğenmedimŞikayet
Hayalbaz35 ()Dostlarım bu grafikte bir hafta önce defalarca bedava alım yerleri söyledim. Cok şükür grafik çalıyor. İlk Hedef 24.400 civarı yakın takip dostlarım. ytd
0BeğenmedimŞikayet
Bjk_35 ()Teşekkür ederim kardeşim, sende sağol varol.
Bilmukabele.
Hayalbaz35 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hayalbaz35 ()Sağolasın dostum, sizin gibi değerli dostlar olduğu sürece daha güzel günler göreceğiz
Bjk_35 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Bjk_35 ()Teşekkür ederim kardeşim.
Hakkımızda hayırlısı olsun.
0BeğenmedimŞikayet
Hayalbaz35 ()Merhabalar gümüş ons 24.300 civarında satış olabilir. Gumus TL olalar 21,5 ile 22 TL civarı. ytd
Yesmar_yesmar için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yesmar_yesmar ()merhabalar abim beklenti nedir gümüşte
0BeğenmedimŞikayet
Hayalbaz35 ()Allah bereketini versin. Bende de 12 kilo var bakalım nasip nereden satarız artık. Gumus TL 21.50, 22 civarlarini bekliyorum. Grqm ons 1980 direnç takip.
0BeğenmedimŞikayet
Bjk_35 ()25 kg al sat yaptım 168 dolar artirdim 50 ful yapmadigima pişman oldum.
Yön yukarı kardeşim. Strese gerek yok diye düşünüyorum.
0BeğenmedimŞikayet
Hayalbaz35 ()Aynen dostum sabırla inşallah güzel yerler var bende senin gibi düşünüyorum.
0BeğenmedimŞikayet
Bjk_35 ()Sabırlı ol kardeşim.
Sabırlı olmayanları silkeleme yapıyorlar.
0BeğenmedimŞikayet
Hayalbaz35 ()Geçmiş tarihte söylediğim gibi 23.400 direnç geçemedi satış yedi lakin bu düşüşün geçici olduğunu düşünüyorum. Rasyo ve abd 10 yilliklar yükselişi sebebiyle satış yedi. Dxy günlük pozitif olması hepsi gümüş için tez avantaj olduğu için bu yükselişlerin bitmesini sabırla beklemek gerekiyor. Gumus ons 22.57 destek bölgesidir. ytd
0BeğenmedimŞikayet
Hayalbaz35 ()Direnç yerlerini verdim.
G_Beyli_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
G_Beyli_ ()Slm dün bir parça aldım kar yazmaya başladı vade sorunum yok bir parça daha usd alıp gecilirmi fikriz nedir benim için ytd değildir
1BeğenmedimŞikayet
Hayalbaz35 ()Dostlarım formasyon usul usul yaklaşıyor.23.400 direnç kirilimi 24.400 gidecektir. berekeli kazançlar. ytd
1BeğenmedimŞikayet
Hayalbaz35 ()Sağolasın dostum, teşekkür ederim.
M_yıldız için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Elinize sağlık kardeşim .. güzel çizim olmuş .
Bendede alttaki kirmizi çizgi biraz aşağıda kaldı .18.50 ile 19.10 civarlari . ytd