Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (15)
1BeğenmedimŞikayet
Periyot ()gmtas;
GÜNLÜKTE SAT VERMİŞ VE HİÇ İYİ DURMUYOR!12 ÜSTÜNE ATAMADIĞI SÜRECE DÜŞÜŞ TRENDİNE GİREBİLİR,
DESTEKLER
10,88
9,3
(7,72)
5,48
Görüntü bu şekilde kesinliklr yatırım tavsiyesi değildir
istifaediyorum için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
istifaediyorum ()Hocam gmtas nasıl sizce dün yukarı yaptı biraz
Periyot için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Periyot ()yok ben diyorum:))
Kantar2271 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kantar2271 ()Palami dedi:)
5BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Alt yorumla alakalı düzeltme bittiğini nasıl anlarız? endeks 8276.18 e dokunursa büyük ihtimalle düzeltme biter...
Herkese hayırlı sabahlar hayırlı cumalar diliyorum
0BeğenmedimŞikayet
Peyzajcı ()Bazi kagitlar gecen senenin altinda bazilari x1000 yapti bazilari x500 x200 nasibimizde ne varsa bizede o dustu dostum @calculator ustadin dedigi gibi bir garip guldurmek en buyuk kazanc
Abdulhamithan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Abdulhamithan ()Sağolun hocam ellerinize saglik.
0BeğenmedimŞikayet
Abdulhamithan ()Ben ana parayı alıp çıkacağım hocam. kalan dursun artık. gidip fiziki Altın alırım az az alıyorum hocam paranın yarısını çıkmıştım altın almıştım açıkçası. iradem okadar sağlam değilmiş ekrana bakmayayim diyorum bakıyorum. olmuyor yani:)
Peyzajcı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Aslında bugün için 8137 ymiş yarın için 8166 civarında görünüyor
0BeğenmedimŞikayet
Peyzajcı ()74 gibi belki 69 indirirlermi bilmem ab den olumlu bi haber gelseydi 90 lara yol almiatik ama bu surec tehlikeli bist icinn tek olumlu sey baska yatirim alaninin cok olmamasi bankalar sayesinde
0BeğenmedimŞikayet
Abdulhamithan ()Trnd üstü dediğimiz rakam 82 degilmi hocam.
0BeğenmedimŞikayet
Abdulhamithan ()Evet hocam galiba bugünkü tepki yükselişi idi grafikte onu gosteriyor. bu sefer 78de durmaz eğer 82 yi kirmazsa.
Peyzajcı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Trend üstü gün ve hafta kapanışı alamazsa öyle görünüyor... hayırlı akşamlar
0BeğenmedimŞikayet
Peyzajcı ()Testere sezonuna giriyoruz gibi dostum adimlari saglam atmali
0BeğenmedimŞikayet
Abdulhamithan ()Hocam galiba yarinada 82 lere değil ordan düşüş olacak gibi yanlismi yorumluyorum . hayırlı akşamlar.