Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0485 03:19:22
EUR 36.2339 03:19:22
USD 34.5327 03:19:22
ALTIN ONS $2718.5200 03:19:22

Konu: Btc cogu gitti azi kaldi ytd

Cizim gunluktur yatirim tavsiyesi olmayip kendime nottur ytd

Yorumlar (109)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 2 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

0BeğenmedimŞikayet

Kzılhafiye1 ()

7k yi tekrar yerine koyabildiniz mi peki iste bu yuzden burada hep soyluyoruz asla stopsuz isleme gitmeyin bu piyasa bildiginiz piyasalardan degil bir saniyede yutar yatirimciyi ama stoplu islem olmus olsa sizin izin verdiginiz olcekte ancak sizlerden bir parca koparabilirler otesi olmaz

siradan1i için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Kzılhafiye1 ()

Oylede kardesim beklense elbet birgun cikacak ama zararkes te artik o para yerine gelmez zararkes yapilacak seviyeyi coktan asmis 200bin zarar var diyorsunuz yani bilmiyorum kisilerin dusunceleri degisebilir az bir meblag degil

NEO_34 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Kzılhafiye1 ()

Geciceksin o isi kardesim 200 bin zarar edip te baska bir urunden kar saglamayi dusunuyorsan cok canin yanar bunu bil

0BeğenmedimŞikayet

Kzılhafiye1 ()

Hic geregi yok kardesim meblag buyuk dussede kalici olmayacak zati belki iki gun belki uc gun orada kalir ardindan hizlica cikar evet bir hata olmus lakin zararkes icin bu rakam cok yuksek belki yuzde 15 gibi bir hareket icin cikilabilir ama bu rakama asla tavsiye etmem ve uyarayim cok pisman olabiliceginiz bir meblag yinede son karar sizlerindir

1BeğenmedimŞikayet

siradan1i ()

Ah amp 7 k zararına satarak çıkmıştım :(

0BeğenmedimŞikayet

Kzılhafiye1 ()

Yada soyle soyliyeyim zararkes yaptin diyelim bir kalemde yuzde 99 tekrar 200 bin kazqnicaginizdan emin misiniz

0BeğenmedimŞikayet

Kzılhafiye1 ()

Vadelimi spot mu

0BeğenmedimŞikayet

Kzılhafiye1 ()

23.900 es gecsede 30k es gecemedi dip olarak hala 23k lar masada suan icin 23k dip haric calismada herhangi bir sapma yok 26380 destegi kirilirsa beklenen dip gelebilir ytdli

0BeğenmedimŞikayet

Kzılhafiye1 ()

Guncelleme alt in son cikisiyla beraber 1786 olan donus seviyesini es gecip guncel olaylar nedeniyle 1810 dan tepki almis olup daha onceki 1786 olan seviyeyi 1725 olarak geri cekmesini bekliyorum ytdli

Kzılhafiye1 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Kzılhafiye1 ()

btc nin hareketi sahte mi gercekmi pusu kokan hareketler bunlar
Altin suan icin gerekeni yapmis ve az bir hareketi kalmis dipte

0BeğenmedimŞikayet

Kzılhafiye1 ()

Bereketli olur ins :)

Say_my_name_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Say_my_name_ ()

Aynen hoca eth ye 800 dolar alış emri girdim

0BeğenmedimŞikayet

Kzılhafiye1 ()

Altta 0.299 haftalik kotasi var kardesim 0.304 kadar sarkmis az bir dususu mevcut gibi muhtemelen bir tepki cikisi yapip geri donuste buraya bir dokunacak bir tepki cikisi 0.450 kadar yaparsa ben inisi bitirdim der bize ytdli

fırat33 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Kzılhafiye1 ()

Bol kazanclar kardesim

yıldırım32 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Kzılhafiye1 ()

32 k nin duzeltmesi muhtemelen buyuk ihtimal 24800k gostericekler ytdli

0BeğenmedimŞikayet

yıldırım32 ()

Teşekkür saygılar...

0BeğenmedimŞikayet

Kzılhafiye1 ()

Vaziyet alin beyler dip inis seviyesi netlesti gibi yukarda 27666 bir donus ve 23515 lere son yolculuk ve bu trend burada biter 32700 kanalina girmis oluruz ytdli

0BeğenmedimŞikayet

Kzılhafiye1 ()

A yi pencesine hazirlik zati dusecek simdi bu amcalarda nasil kasilacak bakin bir aciklamayla ne kadar dusurdum koskoca btc yi ona gore akilli olun arka perde de alooo engin hesapta ne kadar para varsa hesini btc al diyecektir muhtemelen:))

TarikAbi için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Kzılhafiye1 ()

:))yardim lazim olursa bir haber gonderirsin o kadar parayi tasirken fitik eder adami

TarikAbi için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Kzılhafiye1 ()

@yıldırım32 selamlar kardesim cevap yazdim etiketlemeyi unutmusum 3 as oyuncu 4 tanede yedeklerden parcali sepette tutmayi dusunuyorum ytdli

0BeğenmedimŞikayet

yıldırım32 ()

Slm hocam yeni dip çalışmanız gelince sırasıyla alımlarınız neler olacak sırasıyla sepetinizi paylaşır mısınız

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum