Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0430 04:30:37
EUR 35.9598 04:30:37
USD 34.5492 04:30:37
ALTIN ONS $2717.4500 04:30:37

Grafiği gönderen: ntmen_×

⭐⭐ntmen_× ()
Bitcoin
(2 gün önce) Cevap yaz
Konu: #33103035 Grafik detay ve yorumları

Akşam yaldizi
Hocalar ustalar daha iyi bilirde
Evening star varsa yandı rosem keten helva

https://altin.in/ntmen_%C3%97

Yorumlar (52)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 2 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

0BeğenmedimŞikayet

Selda09 ()

Ben hisse diyorum:)))

Roketci_1234 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Selda09 ()

Yeni arzlardan enery taten alıp tutulabilir düzeltmelerde kademeli vade seneye haziran temmuza kadarsa portföy 4 de 1 thy garanti

Kingcapo için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Roketci_1234 ()

Sağlam alirim un elinde kalmaz en kötü fırına satarsin demir elinde kalmaz mutahit verirsin aylar öncede didim. bide sağlık işi eyii:))tdi li ytd li ye te de:))

Selda09 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Kingcapo ()

20 tlden gıpta geliyor çarşamba halka arz a katıl

0BeğenmedimŞikayet

Kingcapo ()

Çok yüksek fiyat

0BeğenmedimŞikayet

Selda09 ()

Adel 350 480 arası toplayacağım büyük risk ama

0BeğenmedimŞikayet

Selda09 ()

Demir un nerden aliyon:)) krdmd söke alıp tutmadigima pişman oldum enerji gibi 5 10 kat yapmadi ama riski az

Roketci_1234 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Kingcapo ()

Varmı uçacak kaçacak hisse alalım

0BeğenmedimŞikayet

Selda09 ()

Takviye edeceğim de nerden elimdekilere en az 2 kati sağlam kağıt hepsi viking zarar açıklamış ama toparlar inş

ntmen_× için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Roketci_1234 ()

Hocam dediklerini aldim zarar ettim ben gidiyom demir un alicam:)))

0BeğenmedimŞikayet

ntmen_× ()

Artacağını biliyorsa tut fakat alış stili olarak bi hisse full alimmaz inişte takviye edilir takviye yerleri gelmezse elindeki artar
Eğer aldığın hissede zarar ediyorsan bunlari bi gözden geçir az kar az zarar)

0BeğenmedimŞikayet

Selda09 ()

Hani elinde tutacaktın diye kızdı cevap vermedi:(

0BeğenmedimŞikayet

ntmen_× ()

Kim dediyse stop demedimi yada düşerken stop neden yapıp alttan takviye etmedin diye sorarım bir hisse alırken yükseleceği yeri değil ineceği yeri ve takviyenizi ayar layın önce
Herkesin her dediği artsa kimseye demez kendi alir önce; ))

1BeğenmedimŞikayet

Roketci_1234 ()

Ne aliyoz idolum orası neresi sesim geliymi alooo bist busd:))

0BeğenmedimŞikayet

Selda09 ()

Artacak alınır dedikleri yerden düştü zaten

1BeğenmedimŞikayet

ntmen_× ()

Sezon öncesi artis yapmadan almak iyidir herkes aldığı zaman zaten kar satışı yerler kaçmaz yani artmadan bulmak mesele

0BeğenmedimŞikayet

Selda09 ()

Pltur ve Beyaz sezonu artacak dediler diye aldım elinde tutmayı bilmiyorsun dediler diye tuttum en çok zararı da onlarda yaptım keza kagitcilik alka viking okul sezonu ıyi olur dediler aldım hepsi zararda ya da ana parada

0BeğenmedimŞikayet

ntmen_× ()

Beyaz 21 80 üzerinde kalmazsa 14 e kadar iniş olabilir önümüzdeki haftalarda yani 22 uzeri artış tarafına gecerse iniş tarafı gelmez
29 ve 36 lara kadar artabilir yine bir kaç hafta sürer
Viking fena değil 50 den 33 e inmiş 30 stoplu takviyeli eski düştüğü rakama artabilir
Pltur 16 aşağısı 15.40 ve 12 90 aşağısı olmazsa artabilir
17.40 üzerinde kalırsa 24 60 civarı artabilir
Şu anki tahmini durumları bu şekilde
Al sat tavsiyesi değildir
Bol şanslar

1BeğenmedimŞikayet

Selda09 ()

Beyaz viking pltur

0BeğenmedimŞikayet

ntmen_× ()

İyiyim selda kardeşim
10 hisse ikisi arz ise arzlar beklesin
Enerji almayani dövüyorlar moduna girmiş bist ve yakinda alanları da döverler mi bilmem
Kar olalari sat parcali
Kritik olan yüklü olan 2 tane filan seç ona bakayım

1BeğenmedimŞikayet

Selda09 ()

Kardeşim nasılsın elimde 10 hisse var 2 si arz 8 hisse . zararda olan viking kagit beyaz pltur fade diğer 4 ü çok az karda astor euro power alka kopol ne diyorsun endeks çıkıyor ama elimdekiler kimisi zararda kimisi sanki zarara mı gidiyor ne derdin. Kuzu perşembe ve taten cuma sattım düşecek diye çok yorum vardı enery duruyor o da düşmeye mı çıkmaya mi devam edecek . Ekleme mı yapayım yoksa beklemeli miyim taten ve enery için eklemeye

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum