Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (33)
0BeğenmedimŞikayet
gazi45 ()heee###bendeee###napemm napcezzz; )))kuzum... salla gitsin... bak keyfine... insanlara bilgi vermeye devam... onlar deluuu###bizzz muammmaaa; )))zir deluuu... yapistirrr###
kompedan için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
kompedan ()Ben takıntılı adamım. :)
gazi45 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
gazi45 ()salllaaa###dostummm; )))olay bu
1BeğenmedimŞikayet
Mustafaaslan ()Eskilerde olduğu gibi boşver sen takılma abim
0BeğenmedimŞikayet
kompedan ()Teşekkürler kardeşim. Kendileri çalıp kendileri oynamak istiyor ne hikmetse. Forumun eskilerini istemiyorlar populariteleri düşüyor. Sanki madalya verecekler. Ben alışkınım daha önceleri de bu şekilde saldırıp helallik isteyen çok oldu. Sorun yok. Adeletin sağlanacağı güne kadar beklerim.
mevlutefe için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
kompedan ()Bosverdim Mustafa. Göstere göstere yapacağım burada herşeyi.
Mustafaaslan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
kompedan ()Bak güzel kardeşim işin bir de dominans tarafı var. Biz grafiklere bakarken sadece btc hareketkerine bakmayız bunun nasdaq tarafı var Dxy tarafı var dominans tarafı var BTC grafiğini aç BTC 27600 den 25300 e düştüğünde örnek olarak avax ne kadar düşmüş bak bakalım. O işler öyle olmuyor ve burada bunu anlatmaya çalışıyorum.
mevlutefe için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
mevlutefe ()Hocam 26800 den düşerse maksimum 24 demek çok uzak bir hedef spotcular böyle bir durumda perişan olur alt coinler bir nevi yüzde-30-40 değer kaybeder hedefler destek ve direnç arasında olursa sorun yaşanmaz
-1BeğenmedimŞikayet
Mustafaaslan ()Patron boşver bu tarz insanlar hep vardı ve var olacak 2x-3x yapan coinler var dibi sıyıran zıplıyor ine kalka düşe çıka gelecek bazı şeyler keşke zamanında yaptıklarını verdiğin emeği görmüş olsaydılar yalnız zamanı geldiğinde seni çok ii anlayacaklar buna eminim
0BeğenmedimŞikayet
kompedan ()@37ayhan 5 gün önce yazdığım yazıya bak 26800 altına sarkarsa geleceği yer maks 24000 yazmışım. Karşımdaki kişiler 17k 15k 9k derken btc 1000 dolar düştü ve kalkıp bana ne oldu dediler bilemedin dediler. Şimdi ben kime ne yazıp neyi kime ispat peşine düşeceğim. Sadece bekliyorum. Yazdıklarım burada hepsi gelecek ve hepsini bu şekilde yukarı taşıyacağım. Yüzü kızaracak kadar onur sahibi insan çıkarsa iclerinden özürlerini de kabul edeceğim. Benim derdim insanları zarara sokmak değil. Zamanında bu forumda çok yaşandı bu hadise.
0BeğenmedimŞikayet
beyazmelek ()Hocam Sabırla bekliyoruz boğayı
İnşallah güzel değerlendirebiliriz.
0BeğenmedimŞikayet
kompedan ()Yazık Allah hidayet versin
Roketci_1234 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
kompedan ()Beni tanıyor musun? Yada düzelteyim daha önce saygı duymuyordun da artık mı duyacaksın? Bu piyasanın en eskilerinden birisi ile muhattap olabildiğin için kendini şanslı say bence. Bak benim hısımlığım güzeldir hasımlığım değil
Say_my_name_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
KUZGUN63 ()Ağzına sağlık üstadım, çok güzel açıklamışsın, inşallah HERKES bunlardan istifade etme şansı bulabilir…
Ytd
1BeğenmedimŞikayet
kompedan ()Tüm piyasalar böyle. Herkes saç baş yoluyor. Geçen sene aldığım Turkcell hissesi 1 sene sonra X2 yaptı. Yine de en yüksek kazanç potansiyeli bu piyasada. Hisseden 5 yıldır içerde bekleyen arkadaşlarım var. Üzülmeye gerek yok. Herşey nasip kısmet. Paranın seni bulacağı varsa eğer kimseye bakmadan bir çöp coin alırsın bogada x100 yapar. Önemli olan piyasada olmak. Dişinden tırnağın dan artırdığın 3 kuruşu 5 kuruş yapmak. Gerisi teferruat.
NEO_34 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
kompedan ()Gidişatı seyretmek mesele. btc şimdi 26800 Altın a sarkar 4 saatlik kapanış yaparsa evet bir düşüşten bahsedebiliriz. Onunda geleceği yer hadi 24000 diyelim. Ancak kapanışı 28K üzerinde yaparsa ciddi girişler olacaktır. Rakamı 32-36 üzerine taşır. Benim için 28K uzerinde yataylik önemli. Gerisi faiz artırımına kadar şekillenir. Psikolojik sınır şuan 28k üzeri.
KUZGUN63 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
KUZGUN63 ()Tamamen haklısın üstadım, 9K bekleyenler… altcoinlerin şimdiki değerinin aslında 9/10K da olduğunu bile göremiyorlar…:)))
Onlar beklemeye devam etsin..
Ytd Ytd
1BeğenmedimŞikayet
kompedan ()İhtimal dahilinde ancak beklentim dahilinde değil. Piyasanın dinamikleri her an değişebiliyor. Şimdi bir haber pompalanır 42K gider bir haber pompalanır 23K e gider ancak hala 9K 5K dip bekleyenler var. btc dibini 15600 de yaptı. Bitti o iş. Bu saatten sonra ben ayıcı olmam...
KUZGUN63 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
KUZGUN63 ()33/35K üzerine yerleşmediği sürece 20/23K herzaman potada olur gibi gibş üstadım.. btc beyy altları yukarı taşıyamaz ise, altlar btc yi aşağı taşıyabilir…
Ytd