Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (16)
0BeğenmedimŞikayet
AyazAras ()Yok saolasin napicani keztiremiyoruzki salacak gibi duruyor ama bugünlük yeter:)
Açik_kahve için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Açik_kahve ()İyi hadi sevindim, slarsa üzülme ama:)elimden bu geliyo. dusuk x de olsa flu zamanlarda stopsuz işlem sıkıntı
AyazAras için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
AyazAras ()Ufak bir zararla tuydum sağolasın teşekkür ettim:)
0BeğenmedimŞikayet
AyazAras ()Yarı tuydum lig 2.80 oldu
0BeğenmedimŞikayet
Açik_kahve ()Yarım saate belli olcak gibi arb
0BeğenmedimŞikayet
AyazAras ()Tamamdır aynen yanılttı :)
1BeğenmedimŞikayet
Açik_kahve ()11580 civarını takip edelim, oraya gelir yukarı yonelirse manuel kapat istersen, yarıda olabilir. bitco belli değil ne yapacağı, tahmin zor
1BeğenmedimŞikayet
AyazAras ()1.15 den kaldim
0BeğenmedimŞikayet
Açik_kahve ()1.9 geçemez gibi ama, takip edelim biraz.11580 e düşse kurtariyomu seni
0BeğenmedimŞikayet
AyazAras ()2.07 düşük x biyerden orlama düşürüp kaçmam. laxim 30.200 takipteyim
0BeğenmedimŞikayet
Açik_kahve ()Liq seviyen kaç
0BeğenmedimŞikayet
Açik_kahve ()Arkadaş arb shortta kalmış, napsin sence. engellimi sende acaba @AyazAras
0BeğenmedimŞikayet
Açik_kahve ()Obo pek anlamıyom ama ikili tepe ikili dip oluyo diye biliyom. hafatalikta yaptı galiba, aylikta birini yaptı birini yapmadı. grafikten bağımsız benim kötu senaryom var, onu takip ediyom
Emre_bey_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Açik_kahve ()Devam etmemesi lazım ama bı soralım arb yi proflara
0BeğenmedimŞikayet
AyazAras ()Arb shortta kaldım kactn ortalama dusurebilirim varmı bı öngörunuz alt üst rakamın
0BeğenmedimŞikayet
Emre_bey_ ()@Şahmeran_2525 trent cizgisi ceksek haftalik da obo sayabilirmiyiz