Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (11)
0BeğenmedimŞikayet
VforVendetta• ()DXY 15 ay sonra 100 seviyesinin Altın a indi.
1BeğenmedimŞikayet
VforVendetta• ()Açaydım kollarımı gitme diyeydim :))
1BeğenmedimŞikayet
VforVendetta• ()Boşuna çırpınıyorsun dxy senin kaderin yazılmış :)
0BeğenmedimŞikayet
VforVendetta• ()Hayırlısı olsun diyelim. Ben çıkıyorum dostum konuşuruz sonra.
Baba_Vanga_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Baba_Vanga_ ()Sanal majör para 23.000 $ desteğine gelirse alıcı olacağım dostum, ETH takviyesi ile.. Yukarı harekette ETH'ye el sallayacağım şimdilik.. YTD..
VforVendetta• için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
VforVendetta• ()Tabi risk yüksek oralarda haklısın.
0BeğenmedimŞikayet
Baba_Vanga_ ()ABD borsalarında son bir yukarı hareket keza sanal paralarda da.. Sonrasında derin bir düzeltme beklentim var.. Kasım başı gibi de yukarı hareket dostum.. Çok detay yazamıyorum.. Yanılabilirim.. Özellikle Borsa'da ve sanalda dikkatli olunmalı bence:((ytd..
0BeğenmedimŞikayet
VforVendetta• ()Vakti zamanında ons Altın 1900 usd iken platin 2000 usd üzerinde idi. Platin için bir kıvılcım yeter aklında olsun, xpt de çıkışa niyetlendikleri an Güney Afrikada en büyük üç pla. tin madeninde g. r. e. v. başladı diye bir haber düşer :) Hatta altıncılar platin onsu geçtik diye kutlama yapmıştı :)
0BeğenmedimŞikayet
Baba_Vanga_ ()Platin öncü metal dost.. Tepkisiz kalması bana boğa tuzağını çağrıştırıyor.. Umarım yanılırım:))YTD..
0BeğenmedimŞikayet
VforVendetta• ()Haftalık macd bence aşağı kıracak gibi duruyor. Macd histogram haftalıkta pozitifte hacim alamdan kısalmaya başladı. Macd ın sinyali haftalıkta histogram Altın da kesmesi düşüş trendinin tescili benim için. Yatırım tavsiyesi değildir. Ben dxy deki düşüşe göre pozisyonlarımı aldım. Biliyorsun dxy ne yaparsa geri kalan ona göre şekillenir.
0BeğenmedimŞikayet
Baba_Vanga_ ()101.28 in Altın a atacak mı bakalım dost? .. Oradan tepki geliyor genelde:))ytd..