Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (100)
1BeğenmedimŞikayet
Siyahsancak_ ()Tamam anlaştık yazıyoruz:)
Tanemsu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Tanemsu ()Bende iyiyim çok teşekkür ederim her gün bak olur mu :)
Siyahsancak_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Tanemsu ()Tamam anlaştık yazıyoruz o zaman artık :) evet euro dolar gramda var şuan tlde var
2BeğenmedimŞikayet
Siyahsancak_ ()Tamam anlaştık elimden geldiğince yazmaya çalisicam Gram altın sayfasına elinde gram altın varsa veya dolar euro sahip çık enflasyon çok yüksek maalesef
1BeğenmedimŞikayet
Siyahsancak_ ()Çok teşekkür ederim şükür iyiyim hatır soranlarin çok olsun sende iyisin inşallah senin gibi güzel dostluklar bıraktığım için Gram altın sayfasına ne mutlu bana tamam tabikide yazarım elimden geldiğince gram altın sayfasına
1BeğenmedimŞikayet
Tanemsu ()Beyefendiliğinle bilgilerinle sen hep buraya lazımsın ama yoksun neyse inşallah geri gelirsin yorumumu görürsen her gün bak lütfen her gün bakcam
1BeğenmedimŞikayet
Tanemsu ()Yoksun bu günde :)
0BeğenmedimŞikayet
Tanemsu ()Burdayım her gün yaz
0BeğenmedimŞikayet
Tanemsu ()Her gün bakıcam :)
0BeğenmedimŞikayet
Tanemsu ()Ben aslında her gün bakıyorum ama sayfama giriş yapmıyorum her gün yazmaya çalış olur mu
0BeğenmedimŞikayet
Tanemsu ()Ben sen olmayınca girmiyordum tamam anlaştık sürekli yazıyorsun artık nasılsın iyisindir inşallah uzak kalma varlığın güzel :)
0BeğenmedimŞikayet
Siyahsancak_ ()Aleyküm selam İnşallah:)
PiriReis_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
PiriReis_ ()selam nasılsın üstad bekliyoruz
1BeğenmedimŞikayet
Siyahsancak_ ()Sende uğra ama nadiren giriyorsun siteye Gram altın sayfasına grsz
1BeğenmedimŞikayet
Siyahsancak_ ()Tamam peki anlaştık sen buralardaysan tekrar elimden geldiğince sitede olucam
1BeğenmedimŞikayet
Siyahsancak_ ()Selamlar iyi akşamlar teşekkürler hayır soranlarin çok olsun sağol iyiyim şükür sen nasılsın
0BeğenmedimŞikayet
Tanemsu ()Yine yoksun :)
0BeğenmedimŞikayet
Tanemsu ()Ben buralardayım artık sende uğra artık
0BeğenmedimŞikayet
Tanemsu ()Sürekli yaz artık ?
0BeğenmedimŞikayet
Tanemsu ()İyi akşamlar dilerim bende bakıyorum sen yoksun yazmıyorum öyle teşekkür ederim Sen nasılsın? Uğra buralara
2BeğenmedimŞikayet
Siyahsancak_ ()Selam ben uğramaya çalışıyorum ancak sen uzun süredir yoksun sen nerelerdesin:)
0BeğenmedimŞikayet
Tanemsu ()Nerdesinnn
0BeğenmedimŞikayet
Tanemsu ()Günaydın napıyorsun nerelerdesin
0BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Sağolasın kardeşim sanada hayırlı bereketli kazançlar olsun…
2BeğenmedimŞikayet
Siyahsancak_ ()Selam kardeşim sorun yok teşekkürler zaman sıkıntısı var bol kazançlar dilerim
Kerim5461 için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
Siyahsancak_ ()Selam amin cümlemize teşekkürler sağlıcakla kal
Hamzaorhan64 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Hamzaorhan64 ()Eyvallah İsmail kardeşim bende yoğunum bu aralar Rabbim ömrüne hayır bereket huzur ve sağlık versin sevgiler saygılar
1BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Seni severim bilirsin bir kusurumuz olmuşsa eğer söyle eskilerden bir kaç dost kaldı zaten senide kaybetmeyelim aman. :) neyse iyi olda arada bir uğra birde bizide unutma. :) Allah'a emanet ol hayırlı akşamlar…
3BeğenmedimŞikayet
Siyahsancak_ ()Aleyküm selam yok estağfurullah kardeşim pek zamanım olmuyor maalesef teşekkürler düşüncen için bol kazançlar dilerim
Kerim5461 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Selam kardeşim nerelerdesin bi ara etiket yapıyordum dönüyordun ben etiketi bıraktım sende bizi bıraktın. :( bir hata mı ettik acaba diyorum hatır sormaktan başka yorum da yapmadım sana?