Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (4)
1BeğenmedimŞikayet
Beyaz_kuğu ()O tarz yazanlar kendileride inanmıyor ama laf olsun diye yazıyorlar işte ..
1BeğenmedimŞikayet
Engin3477 ()Bayburtlu kardeşim buradaki paylaşımlarımdan belki görmüşsündür. Bayiden araba bekliyordum geldi.
1.25 gün önce 820 tl olan araç bugün 990 tl olmuş.
2. Bayilerde araba yok yada yok deniyor ama ben tanıdık vasıtası ile alabildim.
3. Ve benim aldığım araba ilan sayfalarında 1.250 milyon.
Satılamayan birşey yok ve bahsedilen köpük azalacağına aksine gittikçe çoğalıyor.
1BeğenmedimŞikayet
Altıngunu333 ()katılıyorum hocam size
0BeğenmedimŞikayet
Serhat_mori ()Küba gibi olacaz