Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (111)
0BeğenmedimŞikayet
Onur58581 ()Kardeşim nasılsın mesajlarım düşmüyor galiba ana ekrana
Surkentli2121 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Surkentli2121 ()Hahah yok abi ne yaşlılığı masallahin var
Engin3477 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Surkentli2121 ()Wala hocam ben fizikiciyim elime TL geçtikçe fiziki alıyorum fiyatına bakmıyorum yani :) o yüzden sizin ve diğer hocaların emeğine sağlık desem yeter bence
Hanım_Teyze için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()benim yorumlar çok değerli ya, muhtemelen dış güçler araklıyor bunları :( hiç hoş değil :((
Klopp için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Klopp ()Aynen hocam düşmedi yazdıysanız biraz da hata bende kos koca yazıyı görmemişim :)
0BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()Pollyanna raconuna aykırı değil mi bu.. ? aslında beni, durumumun sandığımdan çok iyi olduğuna ikna etmen gerekmiyor mu? :DD
1BeğenmedimŞikayet
Engin3477 ()Ooo senin durumun benden kötüymüş kendi kendine yorum yapıyorsun:)))
1BeğenmedimŞikayet
Engin3477 ()Hayırlı sı olsun kardeşim Rabbim utandırmasın.
0BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()bir de pc'de mouse'la dene bence, daha kolay olabilir..
iyi geceler, nasılsın? portföyde sakatlık var mı?
0BeğenmedimŞikayet
Engin3477 ()Zazam kusura bakma hanım teyze yazdı zannettim. Bende sasırdım senin yorumuna bana cevap yazdı diye benim devreler yanmış ihtiyarlık belirtileri:))
0BeğenmedimŞikayet
Hamzaorhan64 ()Sizede hayırlı geceler teyzem biz o İşler i su borusuyla yapıyoruz
0BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()aslında trend çekmeye çalışsan keşke, trend takibi yapmak iyidir.
0BeğenmedimŞikayet
Surkentli2121 ()BIST mi yok abi o nerden çıktı :) hayatımda görmedim girmemde asla... bende senin gibi elimdekileri hepsini kaynimla araca kattık :) şimdi yeni gelen TL lerle Altın Alaçam galiba fiziki :)
0BeğenmedimŞikayet
Engin3477 ()Size sevimli halim denk geldi:)
Çok lanneet ve sevimsiz biriyimdir:))
0BeğenmedimŞikayet
Surkentli2121 ()Emek var emeğe saygı her zaman olmasi lazım... çizimden her ne kadar anlamasamda güzel gorunuyor hocam :)
0BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()eyvallah, siz de söyledikleri kadar sevimsiz biri değilsiniz :DD
0BeğenmedimŞikayet
Engin3477 ()Siz çok iyi bir teyzesiniz:))
0BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()iyiyim.. birtakım grafiklere birtakım çizikler atıyorum, çok eğlenceli :) bence yani..
0BeğenmedimŞikayet
Engin3477 ()Bilmukabele diyelim.
Valla yatırımdan soğudum desem yeridir. Ben haziran sonu araba alacağım kısmetse elimdekini oraya ayar ladım. Elimde mevcut olanlara da sahip cıkıyorum. Sen bistte takılıyorsun zaten tl sana orada daha çok lazım..)
0BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()cevap da yazdım.. fakat bunların bazıları kayboluyor, ben n'apiim :(
0BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()şimdik şöyle; 500 lot avod, kapanıştan hesaplasak 1.630 tl.. sen bana 280 dolar lık volatilite ayar lıycan ya.. ben ona şu kadar dolarla girsem... düşünüyorum, bi dakka... yaptığım hesaplamalara göre..1000 lot da verebilirim, hiç sorun değil, rica ederim :))
0BeğenmedimŞikayet
Surkentli2121 ()Hamdolsun hocam iyiyim sizler nasılsıniz?
0BeğenmedimŞikayet
Klopp ()Pardon yazıyormuş grafik üzerinde ben görmemişim kusura bakmayın @Hanım_Teyze
0BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()teşekkür ederiz, nasılsınız inşallah?
0BeğenmedimŞikayet
Surkentli2121 ()Her daim iyi olman dileğiyle :) bayramdan önce elime biraz TL geçecek ne alalım :)
0BeğenmedimŞikayet
Klopp ()Hocam bu grafikleri nereden çiziyorsunuz sabahta sordum ama görmediniz sanırım :)
0BeğenmedimŞikayet
Engin3477 ()İyiyim bu günümüze şükür kardeşim.
0BeğenmedimŞikayet
Surkentli2121 ()Hoşbuldum abi şükür herhalimize sen nasılsın iyisin inşallah?
0BeğenmedimŞikayet
Engin3477 ()Hoşgeldin zazam nasılsın.
0BeğenmedimŞikayet
Surkentli2121 ()Emeğinize sağlık Hilal hanım