Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (17)
0BeğenmedimŞikayet
Bjk_35 ()İyi geceler.
Umutum34 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Umutum34 ()İnşallah öyle olur diye umut ediyorum iyi geceler grsz
Bjk_35 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Bjk_35 ()Beni kimsenin dedigi bağlamaz burada günlerdir 21 düşecek dediler ne oldu ?
21 dusmezmi 18 de düşer bu herzaman olmaz şuan o gidişat yok.
0BeğenmedimŞikayet
Gümüşlük_ ()Hadi inşaallah cift koldan 20 yi geçer inşaallah
0BeğenmedimŞikayet
Umutum34 ()İnşallah sert yükseliş beraber görürüz çok düşük kaldı gümüş çok ezildi
0BeğenmedimŞikayet
KanaatkarAdam ()Abiler bi geri çekilecek sanki...
0BeğenmedimŞikayet
Umutum34 ()Tüm analiz ciler 21 ons geriler kanısında bir düşüş daha gösterir lermi artık bilemedim ayın ortasında ne olucak sa belli olur herhalde
0BeğenmedimŞikayet
Bjk_35 ()Sepetim sağlam gidiyor eli kulağında gumusunde sorun yok benim için.
zarar23 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Bjk_35 ()Zormu? Gumuste zor diye bir şey yoktur vakti geldimi patlar gider.
0BeğenmedimŞikayet
Umutum34 ()Herkes 21 lerden bahsediyor sanırım bir kez daha onsu düşürecek ler baskı devam ediyor Fed den sonra belli olur bakalım nasip
dolarkes için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
zarar23 ()1 hafta gibi
0BeğenmedimŞikayet
Bjk_35 ()Sert yükseliş olacak ve hep birlikte göreceğiz.
0BeğenmedimŞikayet
dolarkes ()24 bi tekrar gelsin onlarda sırasıyla mutlaka gelir
0BeğenmedimŞikayet
Umutum34 ()Zor biraz 26-27 ler bir anda getirmezler
0BeğenmedimŞikayet
KanaatkarAdam ()Ben şöyle düşünüyorum: 22:70 gibi seviyelere gelir sonra dediğin noktalara zıplar. Y. T. Değildir...
0BeğenmedimŞikayet
Hayalbaz35 ()İnşallah dostum
0BeğenmedimŞikayet
Bjk_35 ()26-27 yolculuğu her an başlayabilir.