Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (62)
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()grafiğinde göstermiştik gri bant kırılımında ilave kıramazsa geri çekilir sağ omzu yapmaya
Abdulhamithan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()kırmadı henüz
Ali2542 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ASRN ()ikili dip çalışıyor
Denge27 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Denge27 ()üstad bi flap yorumu alabilirmiyim tşk..
ASRN için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ali2542 ()eur en hocam
0BeğenmedimŞikayet
Ali2542 ()Şuan bulutun üstünde 10/20 ma da güzel gibi görünüyor ama sizin düşünceleriniz
0BeğenmedimŞikayet
Ali2542 ()@ASRN eur EN düşeni kırdımı sizce yabancı yatırımda çokmuş
0BeğenmedimŞikayet
Abdulhamithan ()Asrn hocam tezol için bir fikriniz düşünceniz varmı acaba
0BeğenmedimŞikayet
Lawezzi ()Hocam Göknur ve GrainTürk sorun görünüyor mu
0BeğenmedimŞikayet
Beyefendi42 ()Aksen 34.5 kırılımı ne durumda üstadım
0BeğenmedimŞikayet
istifaediyorum ()hocam düzeltmede genelde Altın s1 yükseliyor böyle bir başka hisse var mı ytd
1BeğenmedimŞikayet
ASRN ()düzeltme seviyesine geldik herzaman %100 düzeltmeyi belirlediğimiz seviyede yapacak garantisi yoktur yüksek ihtimal vardır düzeltmeyi daha üst noktadan da yapabilir bunlar birer ön(görüdür) bunları lütfen dikkate alınız yatırımlarınızda göz önünde bulundurunuz
ramazan23 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ramazan23 ()selam hocam endeks hakkinda degisen yada farkli yorumunuz var mi. duzeltme olursa kactan donecegini dusunuyorsunuz.
1BeğenmedimŞikayet
ASRN ()evet geldi sonraki önemli seviye 159.2 de
0BeğenmedimŞikayet
Ali2542 ()@ASRN hocam birde KONTR çanak var kırılım geldimi sizce giriş yapilabilinir mi
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()o işaretli seviye önem arzediyor stopları yukarı taşıyarak devam ediyoruz
0BeğenmedimŞikayet
Ali2542 ()@ASRN hocam düzeltme burdan gelirmi yoksa kırarmı. Kırarsa yeni giriş yapacakmiyiz yada endekse göre kirmazsa kar satışları yapalim mi.
Yaptığınız hareketleri bizimle paylaşırsanız cok seviniriz. Hayırlı günler
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()çok sağolun teveccühünüz
6ninde1i için cevaplandı (yorumu göster)
4BeğenmedimŞikayet
halilx16 ()Teşekkürler ellerinize sağlık :)
Hayırlı akşamlar...
@Feride_
Deryagol38 için cevaplandı (yorumu göster)
3BeğenmedimŞikayet
Deryagol38 ()Hafta sonu ilkelerimi verdim. ::)) ziyan olmasın.
halilx16 için cevaplandı (yorumu göster)
3BeğenmedimŞikayet
halilx16 ()Güzel kardeşim ellerine sağlık,
teşekkürler,
saygı bizden...
istifaediyorum için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
istifaediyorum ()teşekkürler iki haftadır takip ettim tam olmaz diye 12.10 satış girmiştim gitti 11.78 lerde dolanıyordu birden 13 yaptı sağlık olsun
0BeğenmedimŞikayet
6ninde1i ()Sizi şahsen tanımıyorum ancak saygıdeğer bir insan olduğunuzu düşünüyorum… Antalya'ya yolunuz düşerse haber verirseniz sizi şahsen de tanımak isterim. Sessizce bir kaç yıldır takip ediyorum paylaşımlarınızı. Selam…
0BeğenmedimŞikayet
halilx16 ()Yanlışlık yok
kademelerin çoğu boş olduğu için kurumlardan biri son dakika fırsatçılığı yapıp yukarı doğru silmiş süpürmüş...
1BeğenmedimŞikayet
Halilibo06 ()Eyvallah kardeşim
0BeğenmedimŞikayet
istifaediyorum ()tamam kardeş sağolasın
Halilibo06 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Halilibo06 ()Yaw bırak hisseyi misseyi keyfine bahhh gardaşım:)))
0BeğenmedimŞikayet
istifaediyorum ()hocam GMTAS son dakkasına bakabilir misiniz yanlış işlem olasılığı var mı
1BeğenmedimŞikayet
halilx16 ()Bugün 5 gibi silkeleme yapıldığında bir kısmını fiyatlarıyla birlikte yazdım,
profilden yorumlara bakabilirsin...
0BeğenmedimŞikayet
istifaediyorum ()hocam like benden haftaya çalışmanızı bize pazar gününden verseniz biz incelesek seans esnasında sizde meşgul oluyorsunuz saygılar