Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (43)
2BeğenmedimŞikayet
ASRN ()gözümüz artık 5518.61 kırılımında
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()"xu100"5109 direncincini zorluyoruz / gözümüz hala burada
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()17.80 yükseletebilirsiniz
BuNickTamYirmiDörtHarfli için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BuNickTamYirmiDörtHarfli ()Üstadım kaça çekelim stobu ? İlmine bereket
ASRN için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ASRN ()satış yönünde
istifaediyorum için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
istifaediyorum ()hocam 12.14 -12.15 de 1,5 milyonluk lot yığılımı var bu anlamlı mı(gmtas)
1BeğenmedimŞikayet
istifaediyorum ()teşekkürler
1BeğenmedimŞikayet
istifaediyorum ()saygılar hocam
0BeğenmedimŞikayet
BuNickTamYirmiDörtHarfli ()Emeklerinize sağlık hocam.
1BeğenmedimŞikayet
Bakayn ()Allah razı olsn takipteyim
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()"uluse" yeşil ışık yakmaya hazırlanıyoru hatırlattıktan sonra 3 tavan yaptı şimdi 130.1 de yığılma var kırılımında alımlar hızlanır gözardı etmeyin
0BeğenmedimŞikayet
BuNickTamYirmiDörtHarfli ()3 aylık at nalın ihtimali ve aylık mum bunu destekliyor sada elimi artırmadım. Anlaşıldı hocam. Sağolasın.
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()17.30 a stobu yükseltin ve taşıyın devam edin bir trend bir dip iki yükselen tepe veya ikili dip bir yükselen tepe ile başlıyordu değil mi? şimdi bir dip bir yükselen tepe yaptı ikinci yükselen tepeyi yapıyor bu iyi bişe :)
0BeğenmedimŞikayet
BuNickTamYirmiDörtHarfli ()Selam hocam. 18.50 boyun direnci geçilirse oyun planı nasıl olmalı? D1 r1 ile düşen çizgi çektiğimde ikiside 19.49u gösteriyor Nasıl bir yol izlenmeli?
Elimde bir miktar var. Ona göre oyun planı için. Teşekkürler.
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()tepeler direnç gösterir üçgen direncini kıramıyor geri çekiliyor 11.74 işlemden çıkış seviyesi
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()evet hocam
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()orası ikili dip boyun direnci orayı kırmaya çalışıyor
Kızılcahamam006 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()kısa alda orta vadeli 62 kırılımı
Polat_33 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Polat_33 ()sayın üstat cment hakkında değerli görüşünüz nedir.
0BeğenmedimŞikayet
Kızılcahamam006 ()W nun uzerinde kalirsa dediginiz bist grafigi
0BeğenmedimŞikayet
istifaediyorum ()Sözcükler pkikolojiktir, alçak ile alçak gönüllü çok farkıldır örneğin
7BeğenmedimŞikayet
ASRN ()2 kalem gönderin diyince şu sözle günü noktalayalım;
"Kalem, aklın dilidir. " "Silginiz kaleminizden önce bitiyorsa, yanlışınız çok demektir. " Kalem kılıçtan üstündür. "Kağıda dokunan kalem, kibritten daha çok yangın çıkarır.
0BeğenmedimŞikayet
istifaediyorum ()hocam GMTAS çok hızlı döndü mü sizce
0BeğenmedimŞikayet
BuNickTamYirmiDörtHarfli ()Elinize emeğinize sağlık hocam :)) arada bize de 2 kalem gönderin diğerlerini sürekli soran var ordan takip ediyoruz. Emeklerinize sağlık sessiz takip eden çok kişi varmış onu anladım. Selamlar tekrar.
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()yok düşmedi
R_R_Denktaş için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
R_R_Denktaş ()Ustadim Cante ile ilgili yorumum dustu mu?
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()hangi grafikten bişe anlamadınız?
Kızılcahamam006 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kızılcahamam006 ()Düşermi yurumeye devam edecek mi grafikten bisey anlamadim hocam
0BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()pivot noktalar standardı tek başına yeterli olmayabilir, hiçbir şey tek başına yeterli olmayabilir ama bu güzel bir rehber.. pivot; yani.. teknik analizi bu kadar seveceğimi sanmazdım.. kafamı zorluyor diye galiba; ben öyle şeyleri seviyorum biraz.. zorlasın, ilerletsin..
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()yada gözümüzü dört açalım
buraya bakalım
Hanım_Teyze için cevaplandı (yorumu göster)