Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (26)
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()ya mavi 53 den 120 ye tendi devam ediyor
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()mavi gitti alternatif olanların kırılımlarını yazdım
htc54 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
htc54 ()Hocam mavi nin yeniden maliyetlenme nerden olur.
ASRN için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ASRN ()mavi "adam- sın"
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()49.4 de bir yükseliş mum formasyonu belirdi bh
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Dönüşlerinden emin olalım değil mi
Neriman4605 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Evet doğru
$ROMEO$ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Neriman4605 ()Mavi hissesi ile ilgili Selda hnm o dediğiniz
Selda09 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Borgass ()Endeks ile ilgili bi yorum yok
0BeğenmedimŞikayet
Neriman4605 ()Sorularım endeksle ilgili değil Selda hanım asrın hocanın kirilimi gerçekleşti dediklerini soruyorum kendilerine yolda iletmek için:)
0BeğenmedimŞikayet
$ROMEO$ ()Adamin dibisin formasyonu hocam:)
0BeğenmedimŞikayet
Neriman4605 ()Anladım hocam sağolun
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()o kırmızı ile gösterdiğim güçlü bir direnç bölgesi burada yığılma var kırılım ile hacimli bir yükseliş beklenir
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()"w" yapıyor koma bulutu direncinde geçildiğinde 153.6 kapısı aralanmış oluyor
Feride_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Feride_ ()Ben aldım hocam dan cvp gelmedi daha biraz gidecek gibi risk aldım artık 40 binlik aldım siz bilirsiniz risk sevmem derseniz
0BeğenmedimŞikayet
Borgass ()Sasayı kaçırmışın
0BeğenmedimŞikayet
Feride_ ()Sdtr hocam sdtr giriş için uygun mudur
0BeğenmedimŞikayet
Neriman4605 ()Hocdm ikinci kupltan sonra h boyunca aşağı mı kiruldi manasına geliyor yoksa,47 lere takabul ediyor nerdeyse:(
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()bu bir formasyon aktifleşme şartı kırmızı direnç (boyun kırılımı)
0BeğenmedimŞikayet
Neriman4605 ()Hocam bende de var mavi , grafik ne diyor biraz daha açabilir misiniz bir iki cümleyle size zahmet vermeden