Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (15)
2BeğenmedimŞikayet
honda_nc ()Ankara'yı da dünya borçla teslim ettiler... sadece dinozorlara 800 milyon usd harcadılar... akıllı yönetim tüm borçları kapadı
sadettiin88 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Pasali3458 ()Teslim edecekler derken nekadar eminsiniz bundan
0BeğenmedimŞikayet
dabilg ()Kesinlikle yaşanacak şeyo
1BeğenmedimŞikayet
koruturk_palmiye ()bir önceki kazandıklarından şimdiye ne olduysa o olacak tabi ki
bugünü buna getirenlerden, sorunu yaratanlardan çözüm mü bekliyorsunuz yoksa...
istifaediyorum için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
istifaediyorum ()hayırlı pazarlar , peki şuan tekrar kazanırlarsa nasıl bir tarif olacak,
0BeğenmedimŞikayet
Tekirdağlı_Murat ()Umarız öyle olmaz yoksa ülkemiz uçuruma gider
1BeğenmedimŞikayet
sadettiin88 ()bomboş bir kasa teslim edecekler muhalefete hadi kurtar diyecekler olmayıncada
bak beceremediler diyip yeniden gelecekler
0BeğenmedimŞikayet
Sibelhshd ()Merkez Bankalari altin rezervini ons fiyati uzerinden degerlendirerek satmaz.
Altin rezervi olasi borc swap yada benzeri takaslar icin teminat anlamini tasir.
Satip kâr elde etmek cok daha az getiri saglayan bir sey Merkez Bankasi icin.
micromak için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
Tekirdağlı_Murat ()Bi anlayabilmek dostum sen nasıl oldun bu arada
_sans_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
altinmaster ()Eeee. Emekli oldun daha da çok hissedeceksin @_sans_ kardeşim:)) Nasılsın iyisin inşallah.
_sans_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
micromak ()1600 dolar dan alıp 2000 dolardan satıyor olabilirmi
1BeğenmedimŞikayet
_sans_ ()Bu kuru inat Niye?
her geçen gün dibe çöküyoruz!
0BeğenmedimŞikayet
altinmaster ()Kasadan satılan Altın ların bir kısmı bende darphane sertifikası yoluyla ortak oldum kasaya Murat kardeşim. Param olursa hepsini alırım valla hiç düşünmem kasayı falan eksideymiş artıdaymış diye:)) Satmasınlar kardeşim.
0BeğenmedimŞikayet
gumusunfendii ()1995 nisan karalariyla 2001 in. yanina bile yaklasamaz
ustat
")
0BeğenmedimŞikayet
sadettiin88 ()2 tonunu da ben aldım oğlanın sünneti için ; )))