Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (37)
0BeğenmedimŞikayet
Yılmaz34 ()24.60 gecen dususten once dıp yapabılecegı sevıye ıdı o zaman ptlastım ve geldı ancak alamadım alsam 25.40 da satardım ama kısmet bu işler. alımı da ıhmal etmemek gerek fırsatlar kacıyor sonra…
ht1976 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Dean ()16.84 Al 15.35 saat N kolay da
0BeğenmedimŞikayet
Avanos_50 ()16.12 su an bende
Dean için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Dean ()Şimdi baktım da ne kolay banka 16,93'ten veriyor bize makas burada da yüksek nasıl oldu
Avanos_50 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Manga ()evet dosdum
Yılmaz34 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Yılmaz34 ()Cıkısları da dususulerı de aldatıcı dıkat edersen 25.30 ızerıne atamıyor 24.70 asagısına da ınemıyor
Manga için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yılmaz34 ()Benım gıbı 24.60 beklıyor olmasın:)
0BeğenmedimŞikayet
Manga ()benim şu indikatör yine al vermedi. şunu 1-2 defa test edebilsem
0BeğenmedimŞikayet
Avanos_50 ()Hepimize inşallah
0BeğenmedimŞikayet
Dean ()bereketli olsun
Avanos_50 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Güvenilir bankalardan fon alımına biraz daha egilecegim bakalim. Marjdan kurtulmanın tek yolu o gibi.
1BeğenmedimŞikayet
Avanos_50 ()Nkolay 55kr makas
0BeğenmedimŞikayet
Avanos_50 ()Kademeli alim yapılabilir, artık metallerin önü açık faiz olayını bitiriyor fed, düşüşler aljm fırsatı
0BeğenmedimŞikayet
Dean ()Sıkıntı yok da makasalar çok açık alanlar nasıl alıyor 15.55 den?
0BeğenmedimŞikayet
Yılmaz34 ()Hareketlılık arttı 25.30 uzerı atması lazım ki yıkselıs devame etsın ınsallah yukselır de bız fırsat kacırsak da onemlı degıl alıö fırsatını defalarca verır gumus
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Valla risk var maalesef. Benim portfoy 4 bankaya dağılmış şekilde. Riski bölüştürdük. Yatırım dediğimiz şey zaten risk demek. Ful girmek adetim değil. Tavsiye de etmem açıkçası.
0BeğenmedimŞikayet
Dean ()Düşecek düşecek dedin bana sat dedin kendin aldın birşey anlamadım senden:))
0BeğenmedimŞikayet
Em06re ()Al sat makas aralığınız nedir acaba