Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (78)
1BeğenmedimŞikayet
Hakedis2 ()Samata 26.90dan girelim mi :)
Annakaranina için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Annakaranina ()Yani yapacak bişey yok sağlık olsun
Hakedis2 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hakedis2 ()Sen gene de dikkatli ol satış ihtimalini karşı stop koy..
Bozoklu66 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hakedis2 ()Nasip abla bak samatı almıştım stop oldum tahtacı patlattı stopu şimdi gidiyor hunharca.. napalım..
Annakaranina için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Bozoklu66 ():) bendesin ! akşam kapanışa göre yarına bakacağız. tabi bir anda kar satışı gelmezse :)
0BeğenmedimŞikayet
Annakaranina ()Satmasaydım iyiymiş iki hafta önce kar varken satayım dedim bayada vardı iyikâr ederdim ama gitti
0BeğenmedimŞikayet
Hakedis2 ()143e kadar çıkardık buradan sonrası sana ait.. :)
Bozoklu66 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Bozoklu66 ()bekliyoruz 160 Hedefini
0BeğenmedimŞikayet
Nuri71 ()Ne alsak dusuyo :) ne satsak ucuyo bize gelmiyo artik ya:))
0BeğenmedimŞikayet
Hakedis2 ()Ben dün çıktım usta gesanı neyi çıksak geri dönüyor :) neyse ben az uzaklaşayım..
Nuri71 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Önder8080 ()Yok hocam gelmedi kap
0BeğenmedimŞikayet
Hakedis2 ()Ne diyeyim abla geçmiş olsun üzülme:(
Selda09 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hakedis2 ()Kap mı geldi bu hisseye?
Önder8080 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()Bakalım nasip krdmd sattım 18.450 den 23.360 alış 550 zarar :( ereğli adidas parası olana kadar devam 10 lot:))
0BeğenmedimŞikayet
Önder8080 ()Hocam bmstl yi sabah fulledim açılışta. Nereye kadar gidebilir sabretsek
0BeğenmedimŞikayet
Hakedis2 ()Abla bugün toparlamsını temenni ediyorum..
Selda09 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Nuri71 ()Grafik devammi gesanda yoksa bozdukmu usta:)
0BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()Endeks sence yukarı devam edecek mı 5011 5bin Altın a mi gidecek bugün yarın