Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (62)
0BeğenmedimŞikayet
Abbas_baş ()Aga daha önce bahsetmiştim elimdeki gümüşler hassasiyetten dolayı son gümüş sattgımda mevcut şartlar da daha alamıyorum bu yüzden final olacak tünelin ucunda 32 civarı var beklenti olarak 2023 sonu için o vakte kadar düşmüş çıkmış önemli değil özel bi neden olmazsa tutmak tarafındayım al sat bitti ytd @glbalkriz
Yılmaz34 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Lusi ()Hahah bereketini gör :)) inşallah hep kazan :))
glbalkriz için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
glbalkriz ()Bakalım ne kadar tutçan pazartesi 16 lara sıçrarsa gene tutçan mı salı günü abd tüfe yüksek gelirse gelsin paraşüt =)
Abbas_baş için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yılmaz34 ()2 ay once ben de roket tarafındaydım sukutu hayal duserse acıma sat derım acırsan acınacak duruma gelırsın gumuste
0BeğenmedimŞikayet
glbalkriz ()Allah razı olsun ne diyim=))
Lusi için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Abbas_baş ()Satmadım aga hepsi duruyor :))
0BeğenmedimŞikayet
glbalkriz ()Bi tarafım çıksın diyor bi tarafım düşsün kademede böyle bişiy=)
0BeğenmedimŞikayet
Abbas_baş ()Roket tarafındayız aga ytd
0BeğenmedimŞikayet
Yılmaz34 ()Pazar aksamı asya fırlatarak acıuormus pıyasayı asya mı cımrı fırsatcı asya :) gumusu olanlar bahtıyar olmayanlar pişman oluyormus…miş mış…
0BeğenmedimŞikayet
glbalkriz ()Abbas kısmet artık rokete bağlarsa ki pazartesi 16 ya bi sıçrama bekleniyor artık elimde kalan TL kademeyle bye bye happiness diyerek el sallıcam napalım=)
0BeğenmedimŞikayet
Lusi ()Aaaa dur dur benim arkamdan @Yılmaz34 abi de satmış ondan böyle oldu :))) ama ipi ben çektim kimseye kaptırmam :)))
0BeğenmedimŞikayet
glbalkriz ()25 ler gelecek dedim ama ne biliyim bu hızla geleceğini=)Yok ama 40-50 kuruşa üzülmeye değmez yüklü sayılmaz 1 TL kar yaptın fena değil
0BeğenmedimŞikayet
Abbas_baş ()Full roket tarafındayız ytd 1 gr bile satmadık :))
0BeğenmedimŞikayet
Abbas_baş ()Evet o 5 haftadan 5 hafta önce de 24.50 di :))
Manga için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Lusi ()Hahah ya ben sattım 3 dk sonra gümüş fırladı :))) Herkesin bana duacı olması lazım :)))
1BeğenmedimŞikayet
glbalkriz ()var evet yüzde 50 duruyor kara günler için benim çıktığım rakamların üzerine 5 kuruş falan yol aldı bakalım senin çok ilginçti satmanı bekliyormuş gümüş saniyesinde fırladı kar aldın ya boşver=)
0BeğenmedimŞikayet
Lusi ()Bende hipoglisemi çıktı :/ şekerim oynuyor :) Hedeflediğim yer geldimi çıkıyorum :)
0BeğenmedimŞikayet
Baba_Vanga_ ()Bence Marsa gidelim.. Mümkün ise.. Bu gezegen de yaşanmaz oldu:))
Issizadam63 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yılmaz34 ()Tansıyonu olan siniri olan gumusten uzak durmalı sağlığa zararlıdır:)
0BeğenmedimŞikayet
Issizadam63 ()Iraka mi gitsek napsak orda hersey sudan ucuz... burdaki 57 bin olan ayfon tlfon orda 24 bin
Baba_Vanga_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Baba_Vanga_ ()Benim nick 2 kez değişti kardeşim 10 senede.. O arkadaş ben değilim.. Saygılar:))
Azrcll için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Lusi ()Ben strese dayanamayıp erken çıkmışım :) Rahatım ama şükür diyelim yada :) sende var mı hala gümüş ne alemdesin. Ben iş nöbet derken uzak kaldım biraz
0BeğenmedimŞikayet
Baba_Vanga_ ()Sen TL seviyorsun dost.. Orada kal bence.. Ya da en azından mevduata yatır da bari mutfak masrafı çıksın:))ytd..
Issizadam63 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Azrcll ()Hocam yanlış anlamayın siz Niki Erol olan bir arkadaş vardı o musunuz o da erzak depolamisti önceden ve söylemişti
0BeğenmedimŞikayet
Issizadam63 ()Elimizdeki ful tl yi neye yatirsak? Arac mi ev mi gida mi dolar mi
0BeğenmedimŞikayet
Baba_Vanga_ ()Dost bence sen 1929-1930 Büyük Buhranı bir incele.. O dönemden inan daha kötü bir dünya düzeni var şu anda.. Neyse uzatmayım.. Yaşayıp göreceğiz.. Hele bizde.. Çok yakında benzinin lt. si 50 TL olursa şaşırmayalım.. Bu sayfalardan 2021 sonunda uyarı yapmıştım.. Bazı ürünleri tedarik edin diye.. Hala 1 yıl gidecek ürünlerim mevcut.. O zaman gülenler şimdi o ürünleri 3 kat fiata alıyorlar.. Saygılar:)))
0BeğenmedimŞikayet
glbalkriz ()20 dolar dan 25 dolara çıkarken belirsizliği ve riski fiyatladılar çünkü sis bulutları bir dağılsın bakalım ne çıkacak ortaya iyimser bir tablo çıkarsa geri çekilir de o kadar çekilmez heralde
0BeğenmedimŞikayet
Manga ()çok değil 5 hafta önce 20 dolar ın Altın daydı gümüş
0BeğenmedimŞikayet
Manga ()zaten uzun zamandır dolar la alınıp satılması tavsiyesi yapılıyor dosdum.
dolarla alınıp satıldığı sürece trend iyi tespit edilirde uzun vade yapılırsa zarar olmaz dosdum.
birde makaslar çok yüksek biliyorsunuz.
0BeğenmedimŞikayet
glbalkriz ()1979-1980 tepe noktası 50 dolar 2010-11-12 yine 30 dolar çok çok uzağındayız biz 30-40 yıl içerisinde gerçekleşmeyen bir hayalin peşine düştük ama o kadar diplemez heralde diplesekte dolar ralli yapması lazım TL açısından dolar 30-35 e çıkar o zaman