Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (39)
0BeğenmedimŞikayet
Ahmet_45 ()Tabiki Altın uzun vade benim kısa vade değil zaten
Emr06 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ahmet_45 ()Aynen 1100 den beri bekliyorum alcam herhalde
0BeğenmedimŞikayet
Emr06 ()Düşüş olsa bile sınırlı kalır. dediğm gibi düşüş garantisi yok
Ahmet_45 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Emr06 ()Oynaklık satış illakı olur. uzun vadeciyseniz üzülmezsiniz buradan alıp. kısada geri çekilmenın demgarantisi yok. çünki yön grafıge göre pozitıf.
0BeğenmedimŞikayet
Ahmet_45 ()Sizin düşünceniz nedir?
0BeğenmedimŞikayet
Emr06 ()1740 olınca alırsın. bayan öyle söylemiş.
0BeğenmedimŞikayet
Ahmet_45 ()Gram almak istiyorum ne zaman alayım yardımcı olur musunuz?
Cicekeda01 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sakamisin_sen_ya ()İşi bilenler bile sen kadar emin değil bukadar emin yazmanız bile bence bilgisizliginizin kaniti
Cicekeda01 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Valla bende Kuveyt vardı iyice cıvıttı alım satımı sanal olarak bıraktım fizikiye döndüm diğer bankaları bimiyorum düşük kurla işlem yapanlar var ama bilenlere sormanız gerek onlarda isim vermekten kaçınıyorlar belki şifreli olarak verirler size bilemem.
himes01 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
himes01 ()merhaba,
hangi bankadan metal almak daha yararlıdır.
Yorumlarınıza ihtiyacım var...
Kerim5461 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Grafiklerdeki son duruma bakmak lazım. Ben genelde formasyon ve trend desteği ve önemli yatay destek hatlarını takip eder ona göre bakarım. Tabiki indikatörlerin nereye kadar destek verdiğine de bakmak gerek. Ancak kesin olarak kimse nereden döneceğini bilemez sadece tahmin yürütür. Olası sarkma yerlerini paylaşıyorum ara ara bakarsınız grafiklere. Bereketli kazançlar dilerim…
Mert_112 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ÖzgürÖzcan ()Kapalı çarşıda Makaslar çok düşük. Bölgenizde mutlaka kapalı çarşı bağlantılı kuyumcular vardır. Anlaşırsanız Kuyumculardan çok düşük makaslarla hatta telefonla bağlantı yaparak al sat yapabilirsiniz..
reny216 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mert_112 ()Ons kaça düşer peki?
0BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Teşekkür ederim güzel mi değil mi bakacaz artık kardeşim. :)
Vontron için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Grafiği açın bakın 2032 civarını gördü ayrıca ben kuyumcuya sattım fiziki ve en son alışı 1270 ti ben 1265 ten verdim 1270 sonrası düştü zaten dün. Ekranda 1260 civarı idi sanırım tam bakmadım ama yakın yerlerdi kuyumcu yüksekten aldı bilmiyorum.
reny216 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Vontron ()Güzel çıkış, tebrikler
-4BeğenmedimŞikayet
Cicekeda01 ()1740 düşecek ons
sevilay33 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Kuyumcu oradan aldı burada ekranda 1260 civarı idi o ara tabi ben verdim 5 dakika sonra 1270 son alıştı kuyumcuda ondan sonra düştü geri. Yani 5 tl kaçırdım veriden hemen önce sattım dün.
Vontron için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
reny216 ()1265 ten nasıl sattınız? Bizede öğretir misiniz lütfen malüm ben 2030 u gördüğünü görmedim hadi gördü diyelim bankalar kapalı, makas etkilenmiyor siniz galiba..
0BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Satış fazla olmazsa çok inmez belki bunu bilemiyoruz tabi tam olarak ne kadar sarkar. Bunlar normal sarkmalar ama daha derine inerse o zaman farklı olur tabi.
0BeğenmedimŞikayet
Vontron ()1265 gördümü bu gram
0BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Satış yiyor beklentim de böyleydi zaten.
0BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Aynen hayırlısı ne ise o olsun inşallah. Nasipte olan ne ise o olur merak etmeyin.