Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (20)
0BeğenmedimŞikayet
tolga06 ()Hayırlı kazançlar
HARPUT için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
606060 ()Isbankası 1200-1164 aradaki makas 36 TL.
A1b2c3d4 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
TERMİNATÖR28 ()Vakifbank en uygunu şu an
A1b2c3d4 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
HARPUT ()Şuanda al sat yapmadığım için o kadar önemi Yok dostum
tolga06 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
A1b2c3d4 ()Günaydın. Yeni başlayanlar için En az makas şu ara hangi bankada. Yada bankadan mi yoksa fiziki mi almalı?
tolga06 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
HARPUT ()Uzun süredir kullanıyorum ayrıca maddi
Aceleci34 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
tolga06 ()Hay maşallah özel kura bak:)özel olmasa ne olacak acaba. Ben kuveytle çalışmayalı 2 yıl oldu. Akbanka geçin bundan daha iyi makasları hiç olmazsa.
0BeğenmedimŞikayet
Nick_fury ()Ne haftasi ben günde 2-3 kere yaptığımı biliyom ama şimdi nerdee. çünkü karınları doydu
mezopotamya_gugalanna için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Aceleci34 ()Neye göre veriliyor özel kur ben onu merak ettim
HARPUT için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Aceleci34 ()Yani nasıl Bi özellik farkı vardır illa
Nick_fury için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Profit_ ()Evet bankalarla görüşmemde onlar da o şekilde söylediler kişiye özel kur uygulamıyoruz diye
1BeğenmedimŞikayet
Nick_fury ()Özel kur felan yok özel kur kalktı özel kurla normal aynı kardeşim
Profit_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
mezopotamya_gugalanna ()Eskiden haftada bir al sat yapıyorduk şimdi ayda bir yada iki defa ve günaydın ve tebbesumle; ))
0BeğenmedimŞikayet
Profit_ ()Hangi banka size özel kur veriyor
0BeğenmedimŞikayet
Nick_fury ()Normal kurla aynı yazsa ne yazmasa ne
0BeğenmedimŞikayet
HARPUT ()Çünkü olması gerekiyor
0BeğenmedimŞikayet
HARPUT ()Yok devamlı takip ediyorum aynen al sat olayı bitirmek için
1BeğenmedimŞikayet
Aceleci34 ()Sizde neden size özel kur yazıyor
0BeğenmedimŞikayet
Nick_fury ()Kaç aydır makasların tadı yok siz yeni bakıyorsunuz herhalde bankalar artık benden bişey almayın diyo
0BeğenmedimŞikayet
tancu_golcu ()Bitek o nlar mu kurbandan sonrq muthus pahalilik beklimmm ytd