Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (13)
0BeğenmedimŞikayet
Asiii_ ()Aynen uyumadan bi bakabiliyorum sizin sayfalari okuyorum abi gunduz asiri yogunum, takipte zor sadece 22,50yukselisini bekliyordum yariya sattim gumusu sebep fuldum , hatta full cikicaktim ancak alicak miktar var diye dokunmadim, hakkimizda hayirlisi ins. fed gunu genelde ons degisik bi hal aliyor , hele powel amcamiz konusurken:))alayini sahneye aliriz artik:)))ya boylede yazdigima bakma cok sinir bozucular gercekten asiri zorladilar herseyi...
Arkeolog06 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Arkeolog06 ()Merhaba kardeşim. Geceleri fırsat bulabiliyorsun herhalde siteye girmeye. Gümüş ons güzel ivmelendi bugün. Yanlış hatırlamıyorsam 13.68'i gördü. Fena shortluyorlar Comex üzerinden. Tüm veriler de onslar lehine gelmesine rağmen 22.20 üzerinde kalıcı olamadı maalesef. Haftaya Fed var. Bakalım, hayırlısı olsun bizler için.
Asiii_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Asiii_ ()Bilikeden verdim abi , bende dedim 12xxlerde almayan 14, u gecince kosar alalimmi diye:)))ancak @Emektar07 , hocama kacgundur sesleniyorum gelmiyor kademe ayirdim bekliyorum onla nezaman gelecek 10tl gumuste daha cevap vermediki bana://)
0BeğenmedimŞikayet
Zeyce61 ()Dur hele az yükselmiş bozmayalım ortamı.
EuroDol için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Zeyce61 ()23 24 lerde olması gerekirken buralar mutlu etmiyor, şükür diyeyim yine :)
0BeğenmedimŞikayet
Arkeolog06 ()Bu işler böyle. :)
Zeyce61 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Arkeolog06 ()Makaslar kabul edilebilir seviyede olsa 12.59 kadememi satabilirdim ama yerine koyamam tekrar. Makaslar çok fazla. O yüzden beklemeyi tercih ediyorum. Bakalım nasibimizde ne var.
0BeğenmedimŞikayet
Zeyce61 ()Dedi ve düştü :)
0BeğenmedimŞikayet
Arkeolog06 ()Ara ara kâr satışları gelecektir, 20 kuruş, 30 kuruş hatta 50 kuruşluk düşüşler görebiliriz. Banka makasları çok fazla. Aldığımızı yerine koymak zorlaşıyor gün geçtikçe. Önemsemem bu düşüşleri.
0BeğenmedimŞikayet
Zeyce61 ()Bankadan alamam korkusuna full duruyorum bende, gümüş Altın la arayı kapatmıyor sabır ediyoruz.
0BeğenmedimŞikayet
Arkeolog06 ()Teşekkür ederim. :) 1 gram bile satmadım. Her şey onslar lehine görünüyor. Bugünkü veriler de bu düşüncemizi destekliyor.
0BeğenmedimŞikayet
Zeyce61 ()Yine tebrikler :) Aldıklarından hiç satış yaptın mı?