Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (20)
0BeğenmedimŞikayet
Asiii_ ()İnsallah abi atalim işimiz ne allah utandirmasin bereket versin cumlemize..
Bjk_35 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Asiii_ ()Dur bi tur atalim , bakariz tekrar onlara:)
Bjk_35 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Asiii_ ()Ya abi gercekten bu degisik bagimlilik yapiyormus bak neden öyle vallahi bunu almam etmem dedim isim yok gümüşle diyorum @Zeyce61 şahidim, ceyrek altin , tum altin toplucam herayda maasta eklicem hatta diyorum ya bi bakiyorum aliyorum:)))sen bilirsin yillardir icindesin neden acaba?
Arkeolog06 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Arkeolog06 ():) Görüşürüz kardeşim.
gorkemmmmm için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
gorkemmmmm ()ya şu saatte beni neden kahkahaya boğuyorsun senin şu lafların beni öldürüyor :))) tek gözü açık uyuyordur nasıl güldüm şuan ahahahaahahahahaahahaha görüşürüz :)))
Arkeolog06 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Arkeolog06 ()Görkem tek gözü açık uyuyordur @Asiii_ :) Gümüşü olan rahat uyuyamaz.
Asiii_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Arkeolog06 ()Kardeşim seni yeniden görmek güzel. Bak birkaç günde neler değişti. :) Daha gidecek yolumuz var. Doğu'nun Altın stoklaması boşuna değil. Batı'nın ekonomi sistemindeki sıkıntıların farkındalar. Özbekistan bile 25 ton altın almış Şubat ayında. :)
0BeğenmedimŞikayet
Asiii_ ()Yapma olsun yapan neoluyor sanki zaten kafasina gore takiliyor gumus bak 10bekleyen terso,24,95bekleyen zaten terso zaten ben teknik bisey bakmiyorum eskiler yontemiyle mutluyum. anam gibi al at kenara usulu para oldukca:)))
0BeğenmedimŞikayet
gorkemmmmm ()Tamam muhabbet eder gülüşürüz bol bol :)) bilgi paylaşımı yapmayı düşünmüyorum artık. görüşmek üzere :)
1BeğenmedimŞikayet
Asiii_ ()Amin arada gel inan tadi yok sitenin onceki gibi..
0BeğenmedimŞikayet
gorkemmmmm ()hayırlısı olsun bol kazançlar dilerim hepimize inşallah
1BeğenmedimŞikayet
Asiii_ ()Hayirlisi olsun, bende oyle puan bekliyorum, yolumuz hep uzun zaten bereketin bol olsun..
0BeğenmedimŞikayet
gorkemmmmm ()hoşbulduk yok tesadüf gördüm arada bakıyorum :) @Arkeolog06 beğenileri verdim hakkım bitti :) benim yolum uzun bu ay 25 diğer aylar sabit beklentimi bir aydır söylüyorum bakalım orta vadeciyim artık hedf gelince kısa işlemlere geçmeyi düşünüyorum.
0BeğenmedimŞikayet
Asiii_ ():)))hosgeldin sonarlarmi demek istedin he fed eğleniii:))o eglenirken 10,20bekleyenler alim yapamadi,19,90larin yuzune bakilmadi ahh bilsen ahh:)) @Arkeolog06..
0BeğenmedimŞikayet
gorkemmmmm ()Burdayımmm :)) Dronlar devrede severek takip ediyoruz fed gelişmeleri :))
1BeğenmedimŞikayet
Asiii_ ()@Görkemmm nerelerdesin sen:)