Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (17)
0BeğenmedimŞikayet
Aksiyon5 ()Hocam kusura bakmayın siz Iyı biliyorsunuz ondan size soruyorum. gümüşün şimdiki direnci neresi şimdimi alım direncimi bekliyim bilemedim
celik2119 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
asures52 ()teşekkürler ederim
0BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()32 ile 23 arası. S. çim sonucuna göre değişir.
asures52 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yalnızİnsan ()Hocam sordum aynı anda alıyorum demişsin gördüm
0BeğenmedimŞikayet
Fırat35 ()Tamam hocam yinede teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
Var_mısın_yoksun ()Selamlar hocam nasılsınız? Bir parça dolar dan gümüşe geçmek mantıklı mıdır sizce? Uzun zamandır takip edemiyorum bebekten dolayı
0BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Öyle bir amacım yok.
Fırat35 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Aksiyon5 ()Sen aldıysan bende alım hocam sen genelde yanılmıyosun
0BeğenmedimŞikayet
Fırat35 ()Hocam tüm alım ve satımlarınızı yazın lütfen sizinle birlikte hareket edicem
1BeğenmedimŞikayet
Invincible_lion ()Hayırlısı olsun hocam
0BeğenmedimŞikayet
asures52 ()@celik2119 kiraya vermek için iş yeri alacağım yıl içinde, dolar bozdurup kredi kullanmadan bu yılki en düşük ve en yüksek Aralık ne olabilir dolar kurunda.
0BeğenmedimŞikayet
Zeyce61 ()Bereketli olsun, çok şükür :)
4BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Bir parça aldım. İkinci parça için 21.25 bekliyorum.
Yalnızİnsan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yalnızİnsan ()Abi bugün 21,25 üstü olsa, tek parça mı alırsın bence sen 1 gün daha beklersin :))
6BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()20.60'ın üzerinde kapatacak gibi. Bir parça buradan alıyorum. Üçte bir.
0BeğenmedimŞikayet
Felaket~Tellalı ()Günaydın Çelik hocam değerli yorumlarınız için teşekkür ederiz. Makas cok lakin alım yapamıyoruz gümüşte. Platin grafiğinizdede yıllardır düşüyor platin. Anladığım kadarıyla platine bulaşmamak lazım diyorsunuz değil mi