Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (8)
1BeğenmedimŞikayet
Arkeolog06 ()Zaman kazanıyorlar. Hep söylüyorum FED'in yüzde 2 enflasyon hedefi bir masaldan ibaret. Piyasayı bozmadan bu hedefe ulaşmaları mümkün değil. Yapacak güçleri var ama küreselde bir sarsıntıyı da göze almalılar.
Asiii_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Arkeolog06 ()Sadece ons kanadı değil kardeşim ABD'nin tüm uluslararası şirketleri zarar üstüne zarar yazıyor. Microsoft'tan tut da Amazon'a, Apple'dan tut da Tesla'ya kadar.
Şahin__eymen için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Asiii_ ()Boyle olunca aslinda degerli olan dolar dan benim bildigim kendilerde rahatsiz, ama hala güc gosterisiyle neyin pesindeler abi bunu çozemedim herkes herseyin farkinda bunlar neyin pesinde anlayamiyorum?
Arkeolog06 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Arkeolog06 ()Rezerv parada faizlerin yükselmesi piyasaları temelden sarsıyor. Aşırı değerli dolar piyasadan çekiliyor. Hisseler bu yüzden satış yiyor. Piyasaların bozulması iflasları beraberinde getiriyor. O da işsizliğe sebep oluyor. Hepsi birbiri ile bağlantılı.
0BeğenmedimŞikayet
Asiii_ ()Heryeri bilerek manipule ediyorlar, ve kendileri oyun yapip bu paralari topluyorlar, gumusude oyle tepede satip, dipten alir onlerine bakarlar, veri, meri inan hikaye cok guzel tezgah kurmuslar, su saatten sonra artik asiri temkinliyim ben ayni sana benzedim ve bu halimdende mutluyum kar gordummu cekilirim kenara..
Arkeolog06 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Arkeolog06 ()Bu tabloda ABD yerel bankaları var. Borsada işlem görüyor hisseleri. Senin de gördüğün gibi Salı günü Powell'ın konuşmasından sonra sert satışlar yemeye başladılar. Kayıpları milyarlarca dolar . FED faiz artırımına devam ederse hepsi birer birer iflas edecek. ABD Hazine Bakanı Yellen biraz önce konuyla ilgili tehlikenin farkındayız dedi.
0BeğenmedimŞikayet
Şahin__eymen ()Onsa bakılamaktan abd yi batıracak powell.
1BeğenmedimŞikayet
Asiii_ ()Sana yorumlarim gelmiyormu abi? bu tablodan ne cikaralim basim dondu:)