Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (19)
0BeğenmedimŞikayet
Aztoler3954 ()boş ver sen başkasının poz mıktarını.. para ile iman kımdedir bılınmez.. hesaba kıtaba gerek yok.. onemli olan analiz ve davranış...
Garanti_kazanç için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Aztoler3954 ()patlardı... ama sonuçta analiz yaptım o gece.. tam tamına 0,618 orana denk geliyordu.. sadece 1/2 dolar kalmıştı 1857 ye.. grafiği atıcağım bak..
0BeğenmedimŞikayet
TUQTI7 ()Zararla kapatacaktı sanırım
0BeğenmedimŞikayet
TUQTI7 ()Hayırlı kazançlar diliyorum
Aztoler3954 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Aztoler3954 ()2008 ıle 2013 yıllrında ki zararımı yazsam.. ))) sayfalar almaz... ama herşeyin zamanı varmış.. ))
TUQTI7 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
TUQTI7 ()Hiç niyetim yok ihtiyacımda ben sadece hobi
0BeğenmedimŞikayet
TUQTI7 ()Zehirli bala benziyor sanki
0BeğenmedimŞikayet
TUQTI7 ()İnanırmısın hiç yapmadım forex filan hep fiziki çok aradılar beni şirketlerden yok dedim
0BeğenmedimŞikayet
Aztoler3954 ():))) 2008 den beri foreks teyım dostum.. bılmem mi?
0BeğenmedimŞikayet
TUQTI7 ()Gerçi şuara extrem bir durum yok ama senede bir iki kere yaparlar dikkatli olalım tersi pistir onsun
0BeğenmedimŞikayet
Aztoler3954 ():) rısksız olsa forekse aman ha gırmeyın denmez değil mi?
ben ne riskler yaşadım... ekstrem durumlar da oluyor elbet... öyle bir şey hissedersem benım elımde stop los denen şey var koyarım.. belli bir yerde hesap bir mıkltar zararla kapanır. kardan zarar etmiş olurum.. ama lşuan tehlıke görmuyorum.. marjım da iyi, pıyasa harketlerıde benım düşüncemi desteklıyor..
0BeğenmedimŞikayet
TUQTI7 ()Peki abi ani bir haber gelirse ne yaparsın o zaman çok tehlikeli
0BeğenmedimŞikayet
Aztoler3954 ()girer elbet... yarı yolda duruma göre tedbir alırız elbet. ))
0BeğenmedimŞikayet
TUQTI7 ()E aziz abi ya yükselirse hepsi eksiye girmezmi