Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (31)
0BeğenmedimŞikayet
Zeyce61 ()İnşallah ya dönemiyor bir türlü çok denedi.
REŞAT12 için cevaplandı (yorumu göster)
3BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Bir türlü yukarı dönemedi dolar endeksi aşağı devam eder ve altın onsta tutunursa belki gece ikiden sonra bir şeyler olur.
@Kerim5461 siz bilirsiniz karar sizin Ytd.
Zeyce61 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Temin aklıma geldi fiziki almakta çözüm değil el koyabilirler.
Murat Akça gibi pek çok depremzede korkuyorlar artık geri dönmek istemiyorlar.
Fiziki Altın yerine Maraş fay hattı üzerinde kazazede 5 istiyorsa 6 verip arsa da alabilirsiniz
Kaz_Dağları için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Zeyce61 ()Takip ediyoruz hocam yazdıklarınızı her daim okuyup desteğimizi de gönderiyoruz.
0BeğenmedimŞikayet
Demliçay12 ()Ne tevafuk biraz önce başka sosyal medyada ( yabancı dil öğrenimi) üzerine kafam iyice doldu ve biraz ara vereceğim diye yazdım , sizin kafa dönmüşlüğü , benim kafa doluluğu tam denk geldi.
Evet buraya ara vermenin tam zamanı..
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Estağfirullah elinize sağlık. Yazdıklarınızın Altın a imzamı atar kendi adıma da gereken dersi çıkarmaya çalışırım inşaallah. Artık kafam iyice döndü biraz dinleneceğim size yazdım zannediyorum yazmamışım.
Demliçay12 için cevaplandı (yorumu göster)
3BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Bu yorumu kime yazdınız bilmiyorum ama beni zarara girenler üzüyor kenara çekileyim susayım diyorum bir türlü olmuyor psikolojim iyice bozuldu artık bakmayacağım inşaallah.
Zeyce61 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Ben parite birin altına indiğinde tekrar yukarı döneceğini düşündüğümü yazmıştım ama hiç birine güvenmiyorum hepsi batakta. En sağlamları JPY NOK bile
ama altın yüksek bile olsa anca bekletir düştükçe alıp fiziki de olsa ani çıkışlarda satsan düzeltmelerde de alsan gene ciddi kâr yazabilir diye düşünüyorum Ytd.
@Kaz_Dağları parça parça alıp ciddi yukarı atak yaptığında birazını çıkarsanız bence uygun hem aşağı hem de yukarı doğru olabilir ama yukarı doğru alıyorsanız ağırlık aşağı da olmalı ve yükseldikçe azar azar eklemelisiniz hesabını yapmak zor ama herhalde 1820 den itibaren % 50 lik bölümün dörtte biri girilse yükselme durumunda da azalan oranlarda ilave ederek gitseniz düşüş durumunda da bu sefer ağırlığı aşağı vererek artan oranlarda 25 30 45 gibi girseniz mantıklı gibi. Ama her zaman kâr alarak devam varsın eldeki de az kazansın az kazan ama hep kazan daha önce de çok yanıldım gene yanılabilirim böyle düşünüyorum Ytd.
@Demliçay12 Estağfurllah söylediklerinizin altına imzamı atarım ben de kendime bakar gereken dersi çıkarmaya kendi hatamı bulup yapmamaya gayret ederim. Allah razı olsun ağzınıza sağlık.
Kerim5461 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()İnan benim de kafam karışık yarın ne olur tahmin edemiyoruz. Adım adım takip etmek gerekiyor çok yıpratıcı bir dönemden geçiyoruz. İşlem yaptıkça dolar ları hesabına geçirebilirsen iyi olur. Parça parça yatırırsan belki ses çıkarmazlar.
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Kardeşim TL ile aldırmıyorlar ki bankalarla iş yapmayacağınızı söylemiştiniz.
Tek çareniz var hem üste dolar alıp hem de gram artırmak dirençleri takip edip aralıklı kademeli çıkıp desteğe indiğinde daha az dolar verip daha çok gümüş almak benim tercihim bu.
Ama ille de TL ile alacağı diyorsan hemen şimdi parça ekleyip parite değerini yaz düştükçe de 14 dolar seviyesine kadar düşerse eklersin parite değerini gene yazıp yukarı dönüş olursa da gene çoğunu elde tutup parite ile devam edersin ama ben kâr almadan şimdiye kadar hiç yol almadım almam da tercih sizin. Yukarı dönmez demiyorum belki de benim düşündüğümün tersi olur manpülasyondan vazgeçerler gümüş hızla yükselir 2023 Mart kapanışını bekleyelim 23,96 üzerine iğne bile atsa yeter o zaman tekrar bakarız. Daha önce de çok yanıldım gene yanılabilirim benim yolum hep aynı az kazan hep kazan ama hiç kaybetme azın zamanla çok olur.
2020 yılında 2 TL olan gümüş 15 TL ye kadar dayanmış bu ne demek işi hiç bilmeden parçalı al sat yapanın 2 TL si 100 TL olmuş.
5BeğenmedimŞikayet
Demliçay12 ()Arkadaşlar
Benim düsturum, "Ahiret gününe inan ya hayır söylesin ya da sussun"
Bildiğim bir şey varsa paylaşırım yoksa susarım.
2020 yılında dua ettim diye d. like yedim ve birisi ( kim hatırlamıyorum) vicdanım el vermedi , d. like düzelttim dedi.
Burası sanal alem diye her akla eseni yazamayız ve dikte edemeyiz.
Üzerimizden ülke olarak büyük bir acı geçti ve insanlar hâlâ akıllanmadı sanal ortamda olsa birbirlerini kırdılar.
Bunun en ince ayrıntısına kadar hesabını yapacak Allah' tır. (Kimin haklı, kimin haksız olduğu hususu)
Gerisi boş ve üzülmeye değmeyen şeylerdir.
Bundan sonra afetlerin olmaması diye bir şey sözkonusu değil.
Bugün ona yarın bana olabilir diye sürekli istim üzerindeyiz.
Korkunun ecele faydası yok ama tedbir almaya engel değil .
Lütfen birbirimizi kırmayalım, hele bu zor günlerde, eğer benim kırdıklarım varsa özür dilerim...
0BeğenmedimŞikayet
Zeyce61 ()Hocam sizi kim üzüyor bilmiyorum ama okuyanınız da çok emeklerinize sağlık teşekkür ederim.
1BeğenmedimŞikayet
Kaz_Dağları ()@REŞAT12 hocam çok teşekkür ediyorum. Hatırlatmalarınız önemli.. SATIŞ ve alım seviyelerim gelmedi. Takipteyim.
%50 Gümüşte ve % 50 TL de bekliyorum.
Gümüş alımlarım yukarılarda..
Elimdeki TL'yi Gümüşte parite yapmak için dolar a çevir mek istiyorum. Malum Kuveyt'ten USD almak ya da TL ile gümüş almak bana göre hesaplı değil.
Dışardan dolar alıp hesaba bırakarak takipte beklemeyi düşünürüm.
Düştükçe kademeli alım yaparak ortalama düşer düşüncesindeyim.
Ayrıca, Kuveyt şu an, dışardan hesaba döviz yatırmakta zorluk çıkarıyor.
Yine de hesaba geçerim inşâallah.
Katlım hesabında TL bekleterek beklemek alım için şu an uygun görünmüyor.
Dolar daha düşer mi serbest piyasada bilemiyorum.
Biraz kafamız karışık üstadım.
Selâm ve duâ ile..
3BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Sanalı bırakıp meydanı boş bırakırsak soygunculara meydanı boş bırakmış oluruz. Arada bir de olsa gelip uyarsanız tecrübenizi paylaşsanız, iyi olur derim gene de siz bilirsiniz.
@Demliçay12 Eline sağlık tecrübeli olduğunuz ortada ben de bana yapılan her şeye rağmen acaba uyandıra bilir miyim diye bazen uyarıyorum.
Yazık vatandaşı oyalayıp parasını çalanları Allah islah etsin, ya da bunların elinde ne varsa alalım.
@garibinbiriişte çok denedim yapamadım nasıl buraya taşınıyor. Bir ümit, belki birileri uyanır.
Kerim5461 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
garibinbiriişte ()tıpkı grafık reesmı yayınlar gıbı secın gerısı oluyor zaten.
-1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Videoyu buraya nasıl yüklediniz ben beceremedim.
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Teşekkür ederim kademeleri aralıklı çıkarsanız geri dönüş yakaladığınız yerde yukarı dönene kadar üste dolar alıp hem de gram artırarak devam edebilirsiniz.
@Demliçay12 söylediğiniz çok önemli grafikte o kadar çok örneği var ki ya formasyon hedefine ulaşmıyor ve ya bozulmuş gibi görünüp tekrar dönüyor ya da tam tersi oluyor çizimlerle açıklarsanız belki uyanan olur zaten manipülasyon yapmak için her aracı kullanıyorlar.
@Kerim5461 sizin de emeklerinize sağlık çok çaba harcıyorsunuz inşaallah anlayanlar çıkar.
Kuşçu69 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Kuşçu69 ()Emegine saglıklı hocam
2BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Riskli 17,40 ta aldıysan üzerine dolar alarak gram artırarak aralıklı kademeli ağırlığı yukarı doğru vererek dirençte takıldıkça dolara geç istersen desteğe döndükçe de duruma göre biraz dolar ilave edebilirsin veya daha az dolar verip daha çok gümüş alarak devam edebilirsin ben son işlemde üste dolar alarak gram artırdım.
Benim görüşüm böyle daha çnce de çok yanıldım gene yanılabilirim ytd.
@Kuşçu69 @Kaz_Dağları
Gs_m_gs için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()@Gs_m_gs dxy deki bu düşüş devam ederse gümüş yukarı güzel bir tepki ve küçük miktarlarda çıkış fırsatı verebilir. Ytd.
0BeğenmedimŞikayet
Gs_m_gs ()Alayım mı burdan bekleyim mi
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Kanalın dibinde henüz yukarı dönmedi 21,06 Altın da kaldığı sürece riskli 20,70 aşağı kırılırsa tekrar dibe dönebilir. Yükseliş yok tepki devam ederse ağırlığı yukarı vererek bir miktar daha kâr alarak devam edeceğim inşaallah yaklaşık sekiz aydır manipülasyondan vazgeçmeyecekleri ve kâr alarak devam etmek konusunda uyarıyorum.
Ama yorumlarım sayfada görünmez olmuş 10 TL den alıp destek direnç takip edip ortalama sıfırlayarak devam etmek yerine yukarıdan alanlar olmuş. Galiba sayfanın yaklaşık % 20 si terste. Nasıl terste kalmayı başarıyorlar ben de anlayamadım aslında o da büyük başarı çünkü 17,40 tan gelen ve sürekli parite fırsatı veren gümüşte terste kalmak mucize gibi bir şey.
Gs_m_gs için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gs_m_gs ()Şuan ne durumda düşüş mu yükseliş mi
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Bu da alt yorumun grafikli ispatı düşen bıçağı desteklere tutundukça ağırlığı aşağı vererek kademeli olarak tutup çoğunu muhafaza etmek şartıyla ağırlığı yukarı vererek dirençlerde takıldıkça kademeli olarak çıkan ve hiç bir şey bilmeyen kişinin en az kazanacağı 50 katı ytd.
1BeğenmedimŞikayet
Bjk_35 ()Ne güzel söylemiş herkes kafasına göre bir çizgi çekiyor diyor.
:)))