Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0430 04:09:42
EUR 35.9598 04:09:42
USD 34.5492 04:09:42
ALTIN ONS $2717.4500 04:09:42

Konu: Gümüş ons

3-4 gündür takibe aldığım sürekli güncel halini paylaştığım grafiğin son hali. Yükselen kamayı kırmış ve retest edebilir demiştim seviye olarak 21.95 anlık direnç seviyesi demiştim son yorumumda ve oraya temas edip sarkmaya başladı yalnız yeni bir kanal oluşturuyor gibi geldi bana ve onuda çizdim yükselen kama yükselen kanala dönüyor gibi ancak bu kanal normal şartlarda kanal içi hareket eder alta kırar onuda belirteyim. Eğer bu şekilde ilerler ise bu kanaldan alta atar kanal hedefine geri çekilir. İhtimalleri her daim göz önünde bulundururum. Saygılar…

Yorumlar (8)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

1BeğenmedimŞikayet

Kerim5461 ()

Aynen abla bende çok üzüldüm hem yaşadığı acıya hemde üyeliği iptal ettiğine. :( neyse buralar çok önemli değil yeterki iyi olsun sağlığına dikkat etsin bir süre uzak kalması daha iyi olur onun için. Asrn hocamın yeri bende çok ayrıdır üzerimde emeği çok zamanında kendisini çok yorduk sorular ile ama hiçbir zaman bir olumsuz yorumunuda görmedim sabırlı ve saygılı nazik bir insan olarak bilirim kendisini. İnşallah bir gün tekrar döner. :( başı sağolsun diyorum tekrar ve Allah sabırlar versin hem ona hem de yakınlarına.

Yaseminnisa için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Sümeyra_81 ()

Ben de çok üzüldüm sayfaya faydalı bir abiydi. Bence bunca olanlara rağmen hala insanların ders alamayıp birbirlerine laf sokmasına üzülmüş olabilir. bende bundan aşırı derecede rahatsız oluyorum. Hele ki değer verdiğim insanları bu halde gördüğümde daha da üzülüyorum

0BeğenmedimŞikayet

Kerim5461 ()

Hedefe gidecekse eğer olması gereken yerde değil ama ben yinede farklı durumları gördükçe onlarıda çizip paylaşıyorum. Mesela kanalı kırdıktan sonra yükselen kama fm yaptı sonra onuda kırdı şimdi kama yı retest etti yine dener mi bilmem yukarı denemeler yapabilir geri gelirse 21.69 da yeni bir kanal denemesi var onun destek hattına iner böyle devam edip bu kanal içinde devam ederse yazdım alta atması gerekir normal şartlarda biliyorsun ama tabi bunlar grafikten yola çıkarak varsayım üzerine yapılan yorumlar ne yapar ne eder hangi fm ye göre hareket eder bakacağız artık. Sanada kolay gelsin kardeşim.

xxbirzamanlarxx için cevaplandı (yorumu göster)

3BeğenmedimŞikayet

xxbirzamanlarxx ()

bende yaklaşık öyle düşünüyorum.22,35 şuan hedef.

Kerim5461 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Kerim5461 ()

Sağolasın abla. Bu arada bilgin var mı bilmiyorum ama asrn üstad üyeliğinden istifa etmiş çok üzdü beni ya. :(

0BeğenmedimŞikayet

Kerim5461 ()

Şunu da belirteyim alttaki 10 günlük düşen kanalı kırmıştı onun üstteki hedefine henüz ulaşmadı en az 22.1-2 arasına atması gerek bu durumu da ayrıca tekrar belirteyim. Benim bu kanal hedefim buydu yanılıyorsam düzeltsin arkadaşlar.

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum