Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0524 17:06:33
EUR 36.4263 17:06:33
USD 34.5868 17:06:33
ALTIN ONS $2673.5250 17:06:33

Grafiği gönderen: HÜMANİST_

hümanist turizmin saygıdeğer yolcuları otobüsümüz 23,63 te sefere çıkmıştır. 1 geri 2 ileri 1 geri 2 ileri hedefimiz tam yol ileri de haydiii tamamen hayal ürünüdür

Yorumlar (65)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

I$$IZ ()

Otobusten inip Fedd toplantisina katilacam alirlarsa! Sonra bakacam ne diyor mr. pavıl ona gore

peace35 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

peace35 ()

24 senindir.. bende 20 yi aldim yaninda:)

I$$IZ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

I$$IZ ()

Hafta ici 24 numara yer bakiyom. 33 gecen hafta alan almış:)

0BeğenmedimŞikayet

peace35 ()

33 numarayi ayirdim sana ptesiye:)

0BeğenmedimŞikayet

I$$IZ ()

Aynen öyle dost!

HÜMANİST_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

I$$IZ ()

Hayirlu geceler:)

GÜMÜŞCEVİZ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

HÜMANİST_ ()

Bize heryer Türkiye :))

2BeğenmedimŞikayet

I$$IZ ()

Ben karadeniz uşağuyum heval!

0BeğenmedimŞikayet

I$$IZ ()

33 numarayi alaydim iyiydi o vakit:)

0BeğenmedimŞikayet

yete ()

ALLAH CC HU razı olsun senden cümlemizden

0BeğenmedimŞikayet

yete ()

satış yerimiz hangi rakamlar can cagazım

0BeğenmedimŞikayet

HÜMANİST_ ()

ben çoook gel gel gördüm bu piyasada arkadaşım. dediğim gibi karar sizlerin. ben optimum olması gerekeni yazıyorum. seç beğen al menüsü sunuyorum. isteyen istediğini yapmakla özgürdür. bu mal yukarı gidiyor diyerek yolda ekleme yapanların çoook kar aldıklarını da çoook zarar ettiklerini de bilirim. hayaller benden kararlar sizlerden ancak fakat ama lakin ben tabiki sizleri tutuyorum

yete için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

HÜMANİST_ ()

o konular beni aşar arkadaşım

Hkaranfil için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

HÜMANİST_ ()

haaa bu demek değildir ki yukarıdan alanlar kar yazmayacak. tabi ki kar alabilirler. ama onlar için otobüsümüzde koltuk değil kaykay veriyoruz :)

0BeğenmedimŞikayet

segman04 ()

Bizden istemiyor. Senden neden istiyor ki.

0BeğenmedimŞikayet

Hkaranfil ()

N kolaya geçmiştim ama aktif herdefasinda tc ve şifre girmek güvenilir gelmediğini icin biraktim

0BeğenmedimŞikayet

yete ()

can cagazım bende burdan buraz daha alayım yoksa bu 23 44 e ugramayacak galiba

0BeğenmedimŞikayet

HÜMANİST_ ()

nkoly için en uygunu diyorlar arkadaşım. ben eski txf target kullanıcısıyım şimdi malesef hiç bilmiyorum t hü

0BeğenmedimŞikayet

HÜMANİST_ ()

bizim turlar hep kar garantilidir arkadaşım. ihtiyatlıdır tüm rakamlarımız. birbirleri ile bağlantılıdır tüm kademelerimiz. şaka değil gerçek matematiksel robotik kodlar vardır aralarında. o sebeple diyorum ya benim alım resitalime sıkı sıkıya disiplinle alım yapan birisinin zarar etme ihtimali yüzde 10 dur. yüzde 90 kar yazar. günün en düşük olası rakamını geçtiğimiz günlerde 22,76 ile test ettik. o günkü alım resitalimin de son rakamıydı. bakınız ordan alanlar bırakın o gün kar almayı kar üstüne kar aldılar. velhasıl 23,63 ten alamayanlar için 23,7x ve veya 23,8xx lerden alım önermiyorum. otobüse duraklardan binmek şarttır. tamamen hayal ürünüdür

0BeğenmedimŞikayet

Hkaranfil ()

Teşekkürler fiba makas dolar alsat suan 35 cent

0BeğenmedimŞikayet

Ecpoyraz_ ()

Eldeki dolar sa

0BeğenmedimŞikayet

Hkaranfil ()

Tmm teşekkürler

Ecpoyraz_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Ecpoyraz_ ()

dolar la alım karlı

0BeğenmedimŞikayet

HÜMANİST_ ()

dolar alımlarında makas daha karlı olur isterseniz kendiniz test edin bakın hesaplayın arkadaşım. al sat farkına bakanı ikisinin de

0BeğenmedimŞikayet

HÜMANİST_ ()

bir hemşeri daha iyi iyi ben de malatyalıyım aslen arkadaşım. bakmayın ama manisa da oturuyorum . saati derken ne saatini bekliyorsunuz anlamadım

defnemila için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

peace35 ()

Tamam usta.. Bekletiyorum:)

0BeğenmedimŞikayet

Hkaranfil ()

Fiba tl ile alim 14 40 dolar ile 0.7639 hangisi mantikli anlik ytd

0BeğenmedimŞikayet

Lalem ()

Tesekkürler

Ahmetsaim için cevaplandı (yorumu göster)

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum