Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0489 13:14:19
EUR 36.2969 13:14:19
USD 34.5792 13:14:19
ALTIN ONS $2670.4350 13:14:19

Konu: gumuş ons son durum

⭐⭐__Deniz__ ()
Gümüş

Yorumlar (15)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

GEÇİLMEZ ()

Bırak bırak ben bile 1 ayda 150 kar aldım araçtan neyi beklion yap bişiler :)

Bozocan için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Bozocan ()

Evt bu saatten sonra ucuz birşey yok
Bence herkes elindekini sahip cikmali

__Deniz__ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Bozocan ()

Vay kardeşim hoş geldin

Ben bırakıyorum o bırakmıyor beni :))

GEÇİLMEZ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

__Deniz__ ()

bu pıyasada kalıcı dususler olmuyor eskısı gıbı herseyın fıyatı artıyor

0BeğenmedimŞikayet

GEÇİLMEZ ()

Dostum nbr bırak kurtul şu tenekeden yav

0BeğenmedimŞikayet

Bozocan ()

Eger yarınki veriler
Dxy ye yararsa dediğiniz olabilir
Kısa vadede düşer ama hızlı toparlar

0BeğenmedimŞikayet

__Deniz__ ()

evet ısteyebılır orası kac bılmıyorum.. bayadır bakmadım destekler cok assada kalmış

Orucbeyli için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

__Deniz__ ()

dusen trendın ıcıne tekrar gırmemelı ama gırecek gıbı duruyor.. 10 lıradan 15 lıraya yaklastı yarsını vermesı anormal olmaz zaten..

0BeğenmedimŞikayet

Orucbeyli ()

Hocam bu durumda siyah çizgiye değmek istermi

0BeğenmedimŞikayet

Bozocan ()

Çok tşkler biran önce kanaldan çıkması lazım diyorsunuz doğrumu anliyorum

0BeğenmedimŞikayet

Asiii_ ()

Emeginize saglik tesekkurler:)

0BeğenmedimŞikayet

__Deniz__ ()

bılgı verıldı

1BeğenmedimŞikayet

__Deniz__ ()

dusen trendı kırmaya calışşasa gostergeler cok şiştı ıcın basarılı olması kolay olmayacak.. ama hala yukselen bır kanal uzerınde ttunmaya devam edıyor.. suan ıcın cok olumlu veyahut cok olusuz dıyemem ..

0BeğenmedimŞikayet

etacarter ()

Dönüş başlıyor ihlal görüldü

0BeğenmedimŞikayet

Bozocan ()

Emeğinize sağlık grafiğin mealin nedir acaba?

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum