Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (44)
1BeğenmedimŞikayet
Ndys ()Tamam hocam teşekkür ederim. Bereketli kazançlar
ASRN için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()evet doğru tepkiye oyun planı kurun stop yakın olmalı henüz dönüşe dair bulgu yok
Ndys için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ndys ()Merhaba @ASRN hocam. Benim acemi grafik yorumuma göre Odas 9.03 - 9.37 bir gap varmış. Onu kapatmış şu an. Buradan artık yön yukarı gibi duruyor. Alım için uygun gibi… Sizin de yorumunuzu öğrenebilir miyim?
0BeğenmedimŞikayet
BuNickTamYirmiDörtHarfli ()Mesajım düşmüyor diyen yineledi hocam müsaitseniz grafikte gösterir misiniz
0BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()tamamdır.. bunu terse düşürmeye niyetim yok, çok dikkatli takip etmeye çalışıyorum..
0BeğenmedimŞikayet
deLiogLan_ ()Aynen hakkaten önemli.
1BeğenmedimŞikayet
ASRN ()daha öncede hatırlattığım gibi kar al çık yapıyoruz birikenleri(tl) uzunlara yatırarak
Hanım_Teyze için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
deLiogLan_ ()Ahaha asrn hocam takdir ettiyse bizde tebrik ederiz yaw takılıyorum @ASRN
1BeğenmedimŞikayet
ASRN ()3-5 hissemiz olmalı hareketlerini artık ezbere bildiğimiz
deLiogLan_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()40 yılın başı bir ustadan aferin almışım yahu, hiç mi mutlu olmayayım, teessüf ederim :)
deLiogLan_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BuNickTamYirmiDörtHarfli ()Hocam grafikte gönderme şansınız var mı
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()temkinli olacaz 28.48 de libranin sağ omuzu tamamlanıyor kıramazsa aktifleşir
BuNickTamYirmiDörtHarfli için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
deLiogLan_ ()Asrn Hocam çok da pohpohlamayın :)) @Hanım_Teyze
0BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()valla mı? bana, de mi? teşekkür ederim :)
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()bravo gerçekten
0BeğenmedimŞikayet
BuNickTamYirmiDörtHarfli ()İşleme giriş kırılımla uygun mu
0BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()bana şans dileyin @ASRN hocam, geçen gün az miktarda aldığım ve stop da olmadığım uluse'ye bir eklemeler, bir şeyler yaptım ki bir borsa spekülatörünün anıları'ndaki arkadaş yanımda halt etmiş :D :D
rahatlıkla stop olabilecek durumdayım ama 185,66 ortalamayla.. bu sefer yapıcam gerekli görürsem..
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()onlar en kıymetlilerimiz
deniz88 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()yeniden deniyor
BuNickTamYirmiDörtHarfli için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
deniz88 ()Bist30 güçlü kaldı yine
0BeğenmedimŞikayet
BuNickTamYirmiDörtHarfli ()Hocam kızıl kırıyor mu düşeni
1BeğenmedimŞikayet
ASRN ()105.1 kırılımında (II)
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()57.15 tutamazsa 50.95 e kadar devam eder
Vatan1453 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
pazartesi ()Tm hocam çok saolun.
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()İlla dibi bulma gayretinde olmayalım dibe yakın piramit Alım stratejisi uygulayalım
pazartesi için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
pazartesi ()Hocam daha oncede sormustum bu hisseyi, kendime has bi hesapla :) 78e temas eder diye hesaplamistim. Sizde 3. Dib orasi demistiniz. Alim yeri olarak belirledim.
0BeğenmedimŞikayet
Vatan1453 ()Hocam. Aselsan nereye kadar sarkar. Alım nerde olabilir. Sağ olun
0BeğenmedimŞikayet
Vatan1453 ()Hocam. Aselsan yorumun ne olur.
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()ters piramit
Selda09 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
SamyeLii ()Yinemi ya :)) Taam anladik :P
Eragon_ için cevaplandı (yorumu göster)