Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (68)
0BeğenmedimŞikayet
H_s_Bursa ()Ama bizde 5 kişiyiz en az portföy benim hatta yok hukmunde onlar ile olunca
ACEMİ_BEGÜM için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
H_s_Bursa ()Yok bu arkadaşın değil ama oda iki milyon talep etti
ACEMİ_BEGÜM için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ACEMİ_BEGÜM ()bu ne Hasan ya ayıp valla o arkadaşına söyle olan var olmayan var bize kalmayacak:)))
1BeğenmedimŞikayet
halilim06 ()Aynen ya nasip
H_s_Bursa için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
H_s_Bursa ()Az bazen çoktur abi
halilim06 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
halilim06 ()Ben onbin talep ettim. 20-30 lot düşer ellam:)))
H_s_Bursa için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
H_s_Bursa ()Benim arkadaşta iki milyon talep etti bakam. ne olcak
halilim06 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
halilim06 ()Eccük daha alaydı:)))