Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (38)
0BeğenmedimŞikayet
Sselahattin3634 ()Hocam iyi akşamlar biraz geç farkettim.120 leride görse aylarcada sürse sabırla bekleyeceğim. yapabilecek bişey yok zararına çıkmayı düşünüyorum. Teşekkür ederim bilgilendirmeniz için.
H_s_Bursa için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
H_s_Bursa ()Yarın satalım
Gezginci45 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kırgın1 ()Aynı şeyi sordum bende merak ettim
Gezginci45 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gezginci45 ()Hocam eyg sattinizmi yada bugun satmayi dusunuyormusunuz satarsaniz siteye yazarmisinis sizi takip ediyorum okurum hocam
0BeğenmedimŞikayet
Mehmet43bjk ()Hocam bu pltur ne olur var mı bı öngörünüz? bist çıkarken çıkmiyor düşerken koşuyor tutana aşk olsun
0BeğenmedimŞikayet
H_s_Bursa ()Asuzu hacimli satış var böyle devam ederse 120gelebilir
Sselahattin3634 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sselahattin3634 ()Teşekkürler hocam. İhtiyacım olan para değil sabırla bekleyeceğim. Grafikten anlamıyorum ama sanırım hedef 350 ve üzeri artık 350 üzeri ne zaman görürse çıkarım. Hocam nakitim var alım yapmayı düşünüyorum beni unutmayın siz ne zaman ne almamı önerirsiniz alım yaparım sakın yanlış anlamayın sorumluluk bana ait.
0BeğenmedimŞikayet
H_s_Bursa ()@Sselahattin3634