Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (118)
0BeğenmedimŞikayet
calculator_ ()Sn. @axq dün endeksi alt yorumda sağdan sola, üstten alta, önden arkaya donatmıştık. :)
calculator_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Uzunvade007 ()Kimdi eski dostum :)
Kazandım hamolsun baya kazandim ama en son obase canımı sıkıyor:)
Yoksa inkar etmemek lazım özellikleson 4 ay kırdık parayı :)
27accouant27 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()valla mı? :) :) hış hışı hançer boynuma, küpeli kızlar yanıma; o zaman.. incili küpemi de takıp halayın başına geçeyim mi yoksa çok da acele etmesem mi? :D
teşekkür ederim, inşallah olumlu etki yapar..
0BeğenmedimŞikayet
calculator_ ()Senin gents fabrika açıyormuş
Hanım_Teyze için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()Olsun yoldasın var ben de 30 40 olmadan satmam 6 aya kaç olursa tepesi bilmiyoruz bakarken düşüyor tepede olduğumuzu sıkıntımız bu teknik0
Selaha için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()Uuuu nettin:)
0BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()Maaşallah ben hiçbişey anlamdım :) emeğinize sağlık
0BeğenmedimŞikayet
Aaad38 ()Anlaşıldı hocam teşekkürler
1BeğenmedimŞikayet
calculator_ ()Hocam gmtas için en güzel çalışan indikatör günlükte bolinger banttır. Günlükte bolinger bant üstüne iğne artığında sat, bolinger alt bandına dokunduğunda al.
Her hisse için en güzel çalışan formasyonu belirlemek, hangi zaman diliminde en güzel hangi indikatör çalışır onu belirlerseniz daha isabetli olur.
Tam 2 seneden fazladır her hisse için hangi formasyon iyi sonuç veriyor hangi formasyon daha çok fake hareket yapıyor belirlemeye çalışıyorum. Yeterince örnekleme ulaştığımda formasyon çizdiğimde yüzde x çalışma oranı var diye ilerde belirtirim. Şimdilik örneklem toplamaya devam ediyorum.
Aaad38 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Selaha ()Senin yine iyi benim 14.20
Selda09 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()11.80 den ben de:))
0BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()hahahah! :))) aldığım kağıt karanlık odalarda işlem görüyormuş, ben n'apiim :)
deLiogLan_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
calculator_ ()Açılıştan sonra ki 8-12 saat arasında tepki verir rahat ol.
Uzunvade007 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Selaha ()Beklemedeyim
Selda09 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
deLiogLan_ ()Çık odadan çıııkkk :))
0BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()Mazhar çıktınız mı
0BeğenmedimŞikayet
Selaha ()Hocam yine rahatsız ediyorum ksb bilgine ihtiyacımız var Mazhar holdin smartg bu saaten sonra nasıl bı yol alır ksb rahatsız ediyorum tesekuler
0BeğenmedimŞikayet
Aaad38 ()Hocam gmtaş daki boğa hedefi nere acaba o hedefe gelince hep beraber yatıralım getirdiğine bogalarda maşallah 7 kişilik(hisselik)
0BeğenmedimŞikayet
27accouant27 ()Bana bak kazanamıyorsan çağıralım eski dostunu:))) Şu sıralar yazamıyor ama. Az buçuk iki tuyo versin sana hahahahh:))
0BeğenmedimŞikayet
Uzunvade007 ():) obaseyi senden öğrendim valla :) 14 lerden aldık iyi de kazamdik. Ama spek oldu cikti hisse :)
0BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()odalarda ışıksızım.. katıksızım, viraneyim :'(
0BeğenmedimŞikayet
calculator_ ()Ablam senin ve @Uzunvade007 nn hisseleri genelde karanlık oda da yukarı atıyor. Sizin boğalar yarasaya özeniyor :)))
0BeğenmedimŞikayet
calculator_ ()Sn. @27accouant27 üstadım dün bunu sahilde yakaladım , getirdim:))
0BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()gents'i temsil eden boğa ne yapıyor acaba @calculator_ hocam? daha ne kadar beklemem gerekiyor yani, aldığım nereden baksanız 6 - 7 saat olmuştur, sabrın da bir sınırı var :D
2BeğenmedimŞikayet
calculator_ ()Hocam gmtas genel de karanlıkta 5-10 kademe yukarı atıyor. Sen karanlığı bekle :))
0BeğenmedimŞikayet
Uzunvade007 ()Çiksin artık :)
Kişşeee desen ne var :)
0BeğenmedimŞikayet
calculator_ ()Sn. @Uzunvade007 senin hisseleri temsil eden alt görseldeki boğa daha sahile çıkamadı. Sahile doğru geliyor.
0BeğenmedimŞikayet
albani ()Allah razı olsun üstadım, vesile oluyorsunuz , sanırım 3. parcayida aldıracak.
0BeğenmedimŞikayet
Ruşenn1221 ()Sn hocam ahgaz saymasak 1 tane hissem var oda trlic bakabilirsiniz durumu nedir diye
0BeğenmedimŞikayet
Ruşenn1221 ()Çok güzel mizah olmuş süper siniz zararda olanların Allah yardımcıları olsun