Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (74)
0BeğenmedimŞikayet
Rovan ()20 aralik gecesini fede ve gümüşe nasil bagladiniz.
uluçınar için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
EBU_MAŞER_EL_BEHLİ ()8 Kasım Tam Ay Tutulması.. Haklısınız.. Dileyen, profilime bir video yazdım ve 2023 sonuna kadar kaldırmayacağım, izleyebilir.. Bol şanslar:))ytd..
Yılmaz34 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
_Blueman_ ()hocam bendemi bir sorun var. Yanlışmı okuyorum 1-2 aralık dip diyor yorumda tam tersi tavan yapmadımı.
EBU_MAŞER_EL_BEHLİ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yılmaz34 ()Hersey 8 Kasım dolunay döngüsüyle başladı
EBU_MAŞER_EL_BEHLİ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
EBU_MAŞER_EL_BEHLİ ()Aslında bu yükseliş tamamen spekülatif..8 Aralık sonrasını öne çektiler, detayı uzun.. Düşüncenize katılıyorum, geçen yıl ki 20 Aralık hariç:))
0BeğenmedimŞikayet
Lucky_38 ()Sizin dediğiniz olay Türkiye de dolar a yapılan müdahale sonucu oldu ons bazında değil zaten o düşüşle doları altını euro su olan herkez etkilendi gümüşe has birşey değildi:)
0BeğenmedimŞikayet
horozcu ()Yanlız hocam geçen yıl usd bazlı bir yükseliş ve düşüş oldu iç piyasa ile ilgi bir durum Küçük düzeltmeler olabilir lakin o derece bir düşüş pek mümkün değil
0BeğenmedimŞikayet
Peyzajcı ()Bu yorumdan sonra bende 3de 2 sini ciktim
5BeğenmedimŞikayet
uluçınar ()Ben teşekkür ederim kardeşim ama artık bir düzeltme zamanı geldi. yarin akşam ve pazartesi bir düzeltme beklentim var 21.4-19.8 ve 19.6 aşaği kirarasa bende dip 18.8 ama benim beklediğim ve alımq baslayacağim yer 21.4 altı kademe kademe alıp ordan dolunay döngüsünü beklemek tepkide tekrar 22.6-23.8 ons arası satıp beklemek . bu benim 1 aydır takip ediverdigim planim olup planima sadık kalacağim. burdan bence tepkiye ve hala çıkacak algısına kapılıp almam ve alanada alma derim. isterse uçsun isterse kaçsin elinde var ise yavaş yavaş karını al çekil pusuda kal ve tekrar al benim düşüncem bu. geçen yıl 20 Aralık tarihini unutmayın gümüşün 8 TL lerden 45 günde 13 TL lere gelmesi bir gecede tekrar 8.8 TL ye düşmesi unutmayın. fed bu kadar güvercin hiç olmadı hemde bile bile. fed bunun acısını çıkartır demedi deme . SAYGILARIMLA
0BeğenmedimŞikayet
Peyzajcı ()Tesekkur ederim bende onu anlamadim
Hamett_ için cevaplandı (yorumu göster)
-2BeğenmedimŞikayet
Hamett_ ()Bu yorumdan kim neden rahatsız oluyor anlamıyorum. Düzeltildi bu arada.
0BeğenmedimŞikayet
Dzn_ ()Peysajcı bu sitede hiç rastlamadım kendisidine
0BeğenmedimŞikayet
Neşedertaşk ()Şaka gibi:))