Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (16)
0BeğenmedimŞikayet
kznnr ()tesekkur ederım :)
asimavii için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
asimavii ()hocam onu ben uzun vadelik aldım daha önce de sordunuz :)
sizin için dakikalıklara bakıyorum 20.90 üstüne atar ise 21.80 e gider 20.40 Altın da 20.32 ve 20.18 destek olur
kznnr için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
kznnr ()oyakc calısmanız var mı?
0BeğenmedimŞikayet
halilx16 ()91'den aldım bakalım hayırlısı.
1BeğenmedimŞikayet
Yakamo ()Çok doğru.
0BeğenmedimŞikayet
asimavii ()yanlış hatırlamıyor isem banvt yıllarca süründürdü resmen 30 tl 15 e kadar düşmüş idi 2 3 sene takılmış idi o bant da şimdi farklı bir konumda
Yakamo için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yakamo ()Borsaya girdiğim gün ilk olarak aldığım dört hisseden biriydi. 16 tl den almış, kazancını da birine bağışlamıştım. 2 senede geldiği nokta çok iyi.
1BeğenmedimŞikayet
asimavii ()siz bilirsiniz ben paylaşırım alırsınız almazsınız sizin bileceğiniz bir durum somuç da kazanç da sizin zarar da
halilx16 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
halilx16 ()Anlık 91.35 alınır mı?
0BeğenmedimŞikayet
asimavii ()Golden_Age için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Golden_Age ()Eyvallah usta , buna dalmam lazım
Fiyatı bana ucuz geldi
Sizce trendi nasıl hocam?
0BeğenmedimŞikayet
Kaportaci ()Teşekkürlerr
1BeğenmedimŞikayet
asimavii ()30 tl den 300 tl ye gitmiş gesan bırak biraz salsın :)
Kaportaci için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
asimavii ()tezol diye biliyorum
Golden_Age için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Golden_Age ()Tavuğa da gelir de usta
Bu tuvalet kağıdı sektörü nasıl da uçmuş
Fiyatlar durmuyor adeta çıldırmış
Hangi firma bu alanda öncü acaba , ona dalsak
0BeğenmedimŞikayet
Kaportaci ()Abi bişeydeyinde kalksın bu gesan