Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0419 18:27:39
EUR 36.0119 18:27:39
USD 34.5408 18:27:39
ALTIN ONS $2699.2800 18:27:39

Konu: Huner son durum :))

Yarında devam diyor gösterge abiler; )) maşallah nazar değmesin

Yorumlar (58)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 2 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

0BeğenmedimŞikayet

Alton ()

Nasip hocam bakacağız endeks düşmessse bugün yukarı hızlı gideriz diye düşünüyorum

Berceste60 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Berceste60 ()

Sayın üstadım vakko buralardan alınabilirmi? Orta uzun vade için. Ayrıca bugün önerdiğiniz kağıtları aldım keşke dediğiniz an alsaydım. Yinede güzel kapattılar. Allah razı olsun. Saygılar.

Alton için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

freedomm ()

Eyvallah üstadım sayfana bakayım o vakit. Teşekkür ederim bol kazançlar dilerim:)

0BeğenmedimŞikayet

Alton ()

86 benim hedef dayanabilirsem grafik var fibo çizmistim

freedomm için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

freedomm ()

Alton üstadım bende de Vakko var, düşünceniz nedir acaba nerede satmak lazım ya da nereye kadar tutmak gerekir.

0BeğenmedimŞikayet

Alton ()

Bereketli olsun hocam sabır iyidir tutmaya devam sana ucuz aldın demişti birisi; ))

Riskli07 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Riskli07 ()

Hocam konka kar yazmaya başladı alt dan aldıklarımla tekrar sağolun. Bir parça tutacağım uzun vade. Sekur için yorumunuzu rica etsem müsait misiniz

0BeğenmedimŞikayet

ashcoffee ()

Öyle mi maşallah devamı gelir umarım sayın Alton :)

0BeğenmedimŞikayet

Alton ()

Daha fazla geldi :))

ashcoffee için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Alton ()

Konsolide kar geldi

ashcoffee için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

ashcoffee ()

Bugün kap geldi konkadan yatırım taahüdü ile ilgili. İçeriği tam anlamadım.

0BeğenmedimŞikayet

Kara_bey ()

Başka. hesaplardan talepte bulun:))

0BeğenmedimŞikayet

Alton ()

Vu konkada birseyleer var tavanı yaptırıyorlar gidiyor sonra geri geliyor tavanda kapattirmiyolar hisseyi daha çok yolumuz var hele bir sonraki bilanço gelsin ozaman gör hocam

Kara_bey için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Alton ()

Şirketlere birseyy dediğimizde yok hocam bir moblt bile onlaar kadar değerleme olarak kar yapıyor oda böyle olmasın yeni olan solar çok beğenmiştim sirketi sadece 5 lot verdi bu nedir yaa

0BeğenmedimŞikayet

Selda09 ()

Basamak basamak düşmüş hkts 3 basamak olmuş hiç yukarı atmamış sence yarın yukarı mı?

0BeğenmedimŞikayet

Kara_bey ()

Ben onlwrin döneceğine inanıyorum ve 2020 den beri tutuyorum arada satıp tekrar alıyorum

0BeğenmedimŞikayet

Alton ()

Biste yeni başlayanlar başka birsey almadiki mesela bir vertu alsaydı o kadar kişi şimdiye 400 tl olmuştu vertu ; ))

0BeğenmedimŞikayet

Kara_bey ()

He benim al sat yaptığım kağıt değil 2 ay falan oldu bende var

Mehmet43bjk için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Kara_bey ()

Bende sasa hektas var tabanda ama maliyet sıfır ...

1BeğenmedimŞikayet

Alton ()

Cümlemizin hocam iyiyiz konka da gitti darısı geinomiye 10.50 10 arası odaş alınır hocam ; )) düşür de alalım

0BeğenmedimŞikayet

Mehmet43bjk ()

Hocam sabah alıyordum bunu 11 70 ten bu hisse de 1t bürut takas uygulaması var aynı gün içinde satamazsiniz mi ne diyor du bende anlamadığım için almadım ne demek oluyo

0BeğenmedimŞikayet

Kara_bey ()

@BU_Sİ hoca söylüyor ben alıyorum bak yaz Mis dün akşam

Selda09 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Kara_bey ()

Bereketli olsun usta

0BeğenmedimŞikayet

Selda09 ()

Kara marasin amma sende iş var de hadi gardas ne alam:)))

0BeğenmedimŞikayet

Alton ()

Maşallah hocam ilk alımı satmasaydim iyi idi ama nasip bilannco gelince iyice gitti bende satmış bulunmuştum ama geri aldık

0BeğenmedimŞikayet

Kara_bey ()

7 6 benim ortalamam. bereket versun

1BeğenmedimŞikayet

Alton ()

İlk alım profilde hala duruyor hocam 2. Si 9 larda aldım son alım bugün ilki %35 karla sanmıştım.

0BeğenmedimŞikayet

Kara_bey ()

Maliyet kac sizde

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum