Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0476 04:35:12
EUR 36.2009 04:35:12
USD 34.5320 04:35:12
ALTIN ONS $2677.8450 04:35:12

Grafiği gönderen: Diebright

⭐⭐Diebright ()
Gümüş

Bir ucu 20.38 bir ucu 21 usd de :)

Yorumlar (41)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

1BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Günaydın çok teşekkürler. Ya mükemmel değiliz sonuçta ancak en az hasar ile yola çıkmak istiyoruz. Her şeyin riskleri var ama risk olmadan da kazanç olmuyor. Makul işlemler yapalım çok büyük zararlara girmeyelim yeter.

mfurkann için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Günaydın evet zaman zaman aklımızdan geçiyor değil mi :)

Gbahar için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Diebright ()

Evet onu birçok kez tecrübe ettim. Günlükte dipteyken tekrar düştüğü veya tam tersi çok oldu. Yine de birseyleri referans almak gerek. Mesela uzun süredir günlükte tepedeydi bir düşüş gerekiyordu. Bugun yarin derken dun geldi ve çoğu kişiyi yakaladı yukaridan.

Thunder55 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Thunder55 ()

Ya onlara güven olur mu hafif düşüyorsa sat hafif yükselişle al gösterir o göstergelere iş yapilmaz

Diebright için cevaplandı (yorumu göster)

2BeğenmedimŞikayet

Diebright ()

Kisada göstergeler al veriyor ve 4s bile al vermek uzereyken Asya da henüz satış vermemişken biraz daha izlemek fena olmaz.

Nehit için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

mfurkann ()

Teşekkür ederiz usta emeğine sağlık. Ben sessiz takipçilerinizdenim. Gayet de memnunum. Uğraşıyorsunuz emek veriyorsunuz. Elinize sağlık

BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Gbahar ()

Analiz zaten biliyorum da bu işleri hiç igrenmeseydim çok diyorum

4BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Çok haklısın dostum aynen katılıyorum sonuna kadar. Önemli olan bunlar. Bazen düşünülen zaman diliminde olmaz beklentiler gecikir sonra olur, bazen beklenenden önce olur bazen farklı ihtimaller çıkabilir, bazen tuzak yapar, bazen hiçbiri olmayadabilir. Mühim olan en makul olanı seçmeye çalışmaktır. Fanatizm dünya genelinde her şeyde olan bir durum malesef. Bakıldığında aslında ben de karşıydım ancak bir şekilde yol bir tarafa daha yatkın olabiliyor insanlarda bunda çeşitli sebepler olabilr. Ben de hep diyorum sabit fikirli değilim sabah başka fırsat akşam bi başka risk görürsem yazmaya çalışırım. Korkuya kapılmadan ya da galeyana gelmeden hareket eden daha iyi kazanır. Geri kalan nasiptir

AMEDLİ_E_Z_21 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

AMEDLİ_E_Z_21 ()

Emeğinize sağlık Dost terste bırakacaklar dedik beraber yorumladık tepelerden alınmayacağını söyledik. bende bu fişekliğe ve şelaleciliğe bir anlam veremiyorum. onslar devamlı yükseliyorda düşüyorda fanatik bir taraftar gibi davranışlar içinde olanları anlamıyorum. düşüşler alım fırsatıdır yükselişler satış fırsatı bu kadar basit aslında. ytd (yatırım tafsiyesi değildir) yazarak herkes fikrini özgürce paylaşmalı. burası böyle bir plartform

3BeğenmedimŞikayet

Yılmaz34 ()

Eskiler bilginin zekatını vermek lazım derler . bilgi birikimini paylaşmak yararlı olmak sevaptır. ben çok dua aldım zamanında bilen bilir . şu hayat şartlarında paranın değerını koruyabılmek için buradayız çoğumuz

1BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Sen de bilirsin ki analiz işi komplike ve kolay olmayan bir iş. Bazen keşke hiç öğrenmeseydim diyorum abi. Keşke harcadığımız zamanın kıymetini bilebilsek en başta

Yılmaz34 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

mfurkann ()

Çok teşekkür ederim hocam sağolun

şahin_şahin1 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Yılmaz34 ()

Burası alışkanlık vazgecemezsın:)

1BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Bir de amuda kalkarak mı denesem :))
İşin esprisi bir yana gerçek anlamda kimse zarar etsin istemem ama ara vermem lazım sanıyorum artık ufaktan hep diyorum gönül el vermiyor usta

Bozocan için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Bozocan ()

Üstad döktürmüşsun emeğine sağlık
Anlayana çok iyi cümleler mevcut

0BeğenmedimŞikayet

mfurkann ()

Çok teşekkür ederim hocam sağolun.

1BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Estağfurullah teşekkürler saygı ve sevgilerimle sn abim

legendarow için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

legendarow ()

Eline emeğine sağlık hocam Allah razı olsun dediklerini biraz geç algılıyoruz yoksa maşallahın var dediklerin hep oluyor er yada geç. dolar ın muz üstünde kaydığı gibi kal sağlıcakla iyi geceler

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Aman deyim dost öyle bir şey olursa ortalık fena karışır

etacarter için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

glbalkriz ()

swap ler düşünce ne kalıyor

etacarter için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Neyse kimseyi korkutmuş gibi olmak istemem sadeve gözüme öyle geldi ama illa olacak demiyorum tabiki

11BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Şimdi bu yorum sizi nasıl terse düşürebilir ki ben kaç gündür tepeden alınmaması adına uyarıyorum.
18 lerde de tepkisel olarak güzel dipler olabileceği adına çoklukla uyardım. Evet şimdi teknikte görünen bazı durumları yazıyoruz ama her saniyenin bazı şartları vardır. Dkkat etmiyor musunuz bilmem ama ben derim ki şu seviye Altın da kalırsa böyle şu seviye üstünde kapanışlar olursa şurası gelebilir diye. Yani nasıl anlatabilirim bilemiyorum. Bir de benim yorumlarımı tek tek değil tüm yorumları birbirine bağlı olarak düşünüp okumak anlamak gerekiyor. Yanlış anlamıyorum aslında Ben uyarı amaçlı konuşuyorum tepede de dipte de hep aynı. O yüzden ama şunu da hep belirtiyorum riskler var ama parçalı işlem önemli. Ya da fırsat bitmez. Düzeltmeler başladığı zaman alım yaparken acele etmemek lazım gibi şeyler. Yukarıdaykan de kar almayı bilmek. Yani her ihtimal var diye kesinlik taşımaz. Şimdi 19 lar göz kırpıyor gibi duruyor ama bu göz kırması gün içinde belirttiğim 20.55-20.40 seviyeleri altında kapanmadan gelmesi zor. O yüzden yeri geldikçe bunları konuşmak daha iyi oluyor. Ben düşse de buradayım çıksa da arkadaşlar yani yanılmam da diyemiyorum tabiki ama ben güçlü olasılık olarak göremediğim durumları yazmam zaten yahut düşüş olasılık olduğunu da vs. Kimseye al alma sat satma tut tutma diye değil ama risk alırken dikkatli olmak gereklidir. 13.75-14 bandı potansiyelde olsa bile mesela bunun zamanını önce yükselecek mi sonra mı düşecek bunu çok net kestirmek imkansız ve afaki olur mesela. Yine de belirteyim benden çok etkilenmesin kimse mümkünse ancak desteksiz konuşmam onu da belirteyim. He ekstrem durumlar oluyor işler değişebiliyor yahut gecikebiliyor. Ancak özel rakamları belki de sayfada ilk yazan kişinin ben olduğunu bilmeniz lazım. Örneğin 21.44 gibi. Bugüne kadar çok uyarı yaptım faydalanan insanlar oldu ama benim yüzümden zarar eden duymadım. Kazanç kaçırmış olan da olmamalı çünkü full işlem olmadığı sürece düşüş trendinde bile olsa dalgalara güzel yerlerden yakalanırsa kazanabilmek mümkün derim her zaman ama riskleri bilmek lazım. Kendimi değerlendirirsem ortalama %80-85 oranında başarılı buluyorum ve bu iyi bir seviyedir kusura bakmasın kimse kendimi övme amacım yok ki Sevmem böyle şeyleri ama sorduğunuz için anlatmak istedim. Ancak artık daha az konuşmak istiyorum insanlar beni anlamıyor. Sırf yükselecek demediğim için insanlar kaç aydır tepkili tavırlı bana karşı. Bu da üzücü açıkçası ama ne diyelim benim elimde olsa herkes kazansın isterim

KISMETM için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Diebright ()

Su an kritik bir yerde buradan belki bir tepki yükselişi gelirse yazık olur. Gece tabi Asya tarafi sıkıntılı. Genelde satış dalgasını bunlar tetikliyor. 21.24-21.4 usd aralığı aslında 4 saatliklerde kırıldığında stop loss olmak hatta gun içinde 21.38 usdye birkaç kez değip sonrasında sert düşmeden küçük bir zararla kaçıp piyasadaki satışların ne zaman biteceğini beklemek makul olabilirdi. Su noktada birsey demek doğru olmaz. Zaten zararkese teşvik etmek al sat tavsiyesi kadar yanlış bana göre.

1BeğenmedimŞikayet

şahin_şahin1 ()

varsa bekle kardeşim mahvolmuş kadar dibe de batsan gümüş geldiği yeri unutmaz.. zarakes veya kısa al- satlar herkesin yapabileceği işler değil anladığım kadarıyla hem çok yenisiniz, tersi de görün her aşamasını yaşayın size tecrübe olur, zamanla yeni yeni taktikler geliştirdiğinizi kendiniz de göreceksiniz. ytd.

0BeğenmedimŞikayet

mfurkann ()

Var biraz hocam. Aldığımın 5/2 kadar

şahin_şahin1 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

şahin_şahin1 ()

elde nakit var mı

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum