Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0430 06:12:36
EUR 35.9598 06:12:36
USD 34.5492 06:12:36
ALTIN ONS $2717.4500 06:12:36

Konu: Günlük grafik tepe 22,00 onstan aşağı sarkma

Dön uyarımızı yaptık günlükte 22,00 onstan tepeciğin tepesi tamamlanmış aşağı sarkıyor alım düşerken yapılmaz terste bırakır.sabırla bekliyorum. Yatırım tafsiyesi değildir

Yorumlar (47)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

1BeğenmedimŞikayet

Alfa12 ()

Bra bu rasyo ile dxy kaliteli ciğer vermek lazım:)

AMEDLİ_E_Z_21 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

__AVK__ ()

Gördün mü usta yükselişi

0BeğenmedimŞikayet

AMEDLİ_E_Z_21 ()

Olabilir yanlış olmazsam demişim

Vagabondboy için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Vagabondboy ()

En son 2 kere kiramadi 18.85 sı

1BeğenmedimŞikayet

Umutum34 ()

Alım için acele etmeyelim o zaman

0BeğenmedimŞikayet

AMEDLİ_E_Z_21 ()

son bir aydır yalnış olmazsam iki kere kırdı bir keresinde günlükte 18,36 diğerinde günlükte 18,28 desteğinden döndü

Vagabondboy için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

glbalkriz ()

ons 20,25 e sarkıp dönerse 24 ler gram tarafı da 12.25 sarkıp dönerse 13,40

1BeğenmedimŞikayet

Vagabondboy ()

18.85 si kaçtır kiramadi zor destek

0BeğenmedimŞikayet

AMEDLİ_E_Z_21 ()

19,91-18,85 ikisinden birinde döner diye bekliyorum 18,85 i fakat kırarsa yeni bir dip arayışına girebilir

Umutum34 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Umutum34 ()

Daha alt destekler gözüküyor herhalde bir türlü 21 geçemeyen ons var 20.20 lere gider gibi sanki

0BeğenmedimŞikayet

AMEDLİ_E_Z_21 ()

diplerin yükselmesi yükseliyor anlamına gelebilir. daha önce 17-18 onslar 18-19 devamında 19, -20 onslar düşsede şuan 20-22 onslardayız

glbalkriz için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

glbalkriz ()

bi haberle destek ve dirençleri patır patır nasıl kırıyor en azından her zirveden sonra diplerde yükseliyor

0BeğenmedimŞikayet

AMEDLİ_E_Z_21 ()

13 üstü bu senenin tepesi tl olarak değil mi. 17-18 bekleyenler öyle kısa vadede belemiyor. bazı arkadaşlar yanılgıya uğruyor burda.14-15 ler gelmeden önce tepeden geri sarkmalar olacak birden bir kerede çıkmaz. yani tepecikler oluşturarak gider. orda tepenin destek noktasından alıp. tepenin direnç noktasından satarak al sat yapıp gram yada dolar artırmak gerekir. ytd

0BeğenmedimŞikayet

glbalkriz ()

orası öyle gümüş çok ters hareketler yaptığı için afallatıyor kim derdi ki 13 ü bile geçecek 12,60 lardan döner dedik silkelendik=)

0BeğenmedimŞikayet

AMEDLİ_E_Z_21 ()

hiç bir grafiğin kesinliği yoktur genele yardımcı olur. bir haber akışı herşeyi değiştirir. ne olacağını hiç kimse bilemez. gaybı allah bilir temkinli olmakta fayda var

0BeğenmedimŞikayet

glbalkriz ()

yanarız o zaman=)

0BeğenmedimŞikayet

AMEDLİ_E_Z_21 ()

benim eski yorumlarıma bakarsan 22 onstan tepe yaptıktan sonra 1,5 ons düşüş oda 20,50 civarı fakat sonradan bende iptal oldu. o beklenti şimdi 19,91-18,85 ons onlarıda kırıp kırmayacağını takip edeceğim. ytd

0BeğenmedimŞikayet

AMEDLİ_E_Z_21 ()

olabilir takip et yukarda ons grafikte 1g yere tıkla basit olarak ordan günlük grafikte takip etmen daha sağlıklı olur

0BeğenmedimŞikayet

glbalkriz ()

20,40 tanda dönebilir diyorlar düşüş devam ederse

0BeğenmedimŞikayet

AMEDLİ_E_Z_21 ()

iyi yapmışsınız parçalı her zaman can simididir

0BeğenmedimŞikayet

glbalkriz ()

biliyorum evet parçalı aldım baktım uyarılar geldi durdurdum Allah tan fullemedim

0BeğenmedimŞikayet

AMEDLİ_E_Z_21 ()

sizi uyardım düşerken almayın diye sağlık olsun . eğer gümüş gerçekten yükselecekse gelip buraları aşar. ben size yazdım yükselecekse 19,91-18,85 beklentim var buralardan bir yerden dönmesi gerekir ki yükseliyor diyelim gelirmi takip ediyorum bende ytd

0BeğenmedimŞikayet

glbalkriz ()

ben tersteyim şu an 15-20 krş

0BeğenmedimŞikayet

AMEDLİ_E_Z_21 ()

bir ürün devamlı düşmez devamlı yükselmez dipten 4 dolar ons yükseliş yaptı tepe yaptı. tepeden sarkma ve düşüş devam ediyor görünüyor. biz diyoruz ki tepeden almayın terste kalırsınız düşüyorsa düşüşün bittiğini bekleyin. her şeyden önce günlük grafikte yönünü dipten yukarıya vermeden almak büyük risktir. terste bırakır ytd

34Mert54 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

34Mert54 ()

Düşüş çin in kovid karşıtı kuralları sıkılaştırması nedeniyle devam ediyor sanırım

0BeğenmedimŞikayet

__AVK__ ()

Tamam canım benim

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Aynen sen uyarını yapmışsın ustam nasip artık

0BeğenmedimŞikayet

AMEDLİ_E_Z_21 ()

doğru yapıyorsun kimseyi dinleme zaten kendi yatırımını kendin yap yolun bahtın açık olsun.

__AVK__ için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

AMEDLİ_E_Z_21 ()

petrol düşüşü hala devam ediyor öyle üstad cuma dedim en az ons başına 1 dolar olur

BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

__AVK__ ()

Zaten yapıyorum
Kimseyi dinlemiyorum

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum