Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (47)
1BeğenmedimŞikayet
Alfa12 ()Bra bu rasyo ile dxy kaliteli ciğer vermek lazım:)
AMEDLİ_E_Z_21 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
__AVK__ ()Gördün mü usta yükselişi
0BeğenmedimŞikayet
AMEDLİ_E_Z_21 ()Olabilir yanlış olmazsam demişim
Vagabondboy için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Vagabondboy ()En son 2 kere kiramadi 18.85 sı
1BeğenmedimŞikayet
Umutum34 ()Alım için acele etmeyelim o zaman
0BeğenmedimŞikayet
AMEDLİ_E_Z_21 ()son bir aydır yalnış olmazsam iki kere kırdı bir keresinde günlükte 18,36 diğerinde günlükte 18,28 desteğinden döndü
Vagabondboy için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
glbalkriz ()ons 20,25 e sarkıp dönerse 24 ler gram tarafı da 12.25 sarkıp dönerse 13,40
1BeğenmedimŞikayet
Vagabondboy ()18.85 si kaçtır kiramadi zor destek
0BeğenmedimŞikayet
AMEDLİ_E_Z_21 ()19,91-18,85 ikisinden birinde döner diye bekliyorum 18,85 i fakat kırarsa yeni bir dip arayışına girebilir
Umutum34 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Umutum34 ()Daha alt destekler gözüküyor herhalde bir türlü 21 geçemeyen ons var 20.20 lere gider gibi sanki
0BeğenmedimŞikayet
AMEDLİ_E_Z_21 ()diplerin yükselmesi yükseliyor anlamına gelebilir. daha önce 17-18 onslar 18-19 devamında 19, -20 onslar düşsede şuan 20-22 onslardayız
glbalkriz için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
glbalkriz ()bi haberle destek ve dirençleri patır patır nasıl kırıyor en azından her zirveden sonra diplerde yükseliyor
0BeğenmedimŞikayet
AMEDLİ_E_Z_21 ()13 üstü bu senenin tepesi tl olarak değil mi. 17-18 bekleyenler öyle kısa vadede belemiyor. bazı arkadaşlar yanılgıya uğruyor burda.14-15 ler gelmeden önce tepeden geri sarkmalar olacak birden bir kerede çıkmaz. yani tepecikler oluşturarak gider. orda tepenin destek noktasından alıp. tepenin direnç noktasından satarak al sat yapıp gram yada dolar artırmak gerekir. ytd
0BeğenmedimŞikayet
glbalkriz ()orası öyle gümüş çok ters hareketler yaptığı için afallatıyor kim derdi ki 13 ü bile geçecek 12,60 lardan döner dedik silkelendik=)
0BeğenmedimŞikayet
AMEDLİ_E_Z_21 ()hiç bir grafiğin kesinliği yoktur genele yardımcı olur. bir haber akışı herşeyi değiştirir. ne olacağını hiç kimse bilemez. gaybı allah bilir temkinli olmakta fayda var
0BeğenmedimŞikayet
glbalkriz ()yanarız o zaman=)
0BeğenmedimŞikayet
AMEDLİ_E_Z_21 ()benim eski yorumlarıma bakarsan 22 onstan tepe yaptıktan sonra 1,5 ons düşüş oda 20,50 civarı fakat sonradan bende iptal oldu. o beklenti şimdi 19,91-18,85 ons onlarıda kırıp kırmayacağını takip edeceğim. ytd
0BeğenmedimŞikayet
AMEDLİ_E_Z_21 ()olabilir takip et yukarda ons grafikte 1g yere tıkla basit olarak ordan günlük grafikte takip etmen daha sağlıklı olur
0BeğenmedimŞikayet
glbalkriz ()20,40 tanda dönebilir diyorlar düşüş devam ederse
0BeğenmedimŞikayet
AMEDLİ_E_Z_21 ()iyi yapmışsınız parçalı her zaman can simididir
0BeğenmedimŞikayet
glbalkriz ()biliyorum evet parçalı aldım baktım uyarılar geldi durdurdum Allah tan fullemedim
0BeğenmedimŞikayet
AMEDLİ_E_Z_21 ()sizi uyardım düşerken almayın diye sağlık olsun . eğer gümüş gerçekten yükselecekse gelip buraları aşar. ben size yazdım yükselecekse 19,91-18,85 beklentim var buralardan bir yerden dönmesi gerekir ki yükseliyor diyelim gelirmi takip ediyorum bende ytd
0BeğenmedimŞikayet
glbalkriz ()ben tersteyim şu an 15-20 krş
0BeğenmedimŞikayet
AMEDLİ_E_Z_21 ()bir ürün devamlı düşmez devamlı yükselmez dipten 4 dolar ons yükseliş yaptı tepe yaptı. tepeden sarkma ve düşüş devam ediyor görünüyor. biz diyoruz ki tepeden almayın terste kalırsınız düşüyorsa düşüşün bittiğini bekleyin. her şeyden önce günlük grafikte yönünü dipten yukarıya vermeden almak büyük risktir. terste bırakır ytd
34Mert54 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
34Mert54 ()Düşüş çin in kovid karşıtı kuralları sıkılaştırması nedeniyle devam ediyor sanırım
0BeğenmedimŞikayet
__AVK__ ()Tamam canım benim
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Aynen sen uyarını yapmışsın ustam nasip artık
0BeğenmedimŞikayet
AMEDLİ_E_Z_21 ()doğru yapıyorsun kimseyi dinleme zaten kendi yatırımını kendin yap yolun bahtın açık olsun.
__AVK__ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
AMEDLİ_E_Z_21 ()petrol düşüşü hala devam ediyor öyle üstad cuma dedim en az ons başına 1 dolar olur
BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
__AVK__ ()Zaten yapıyorum
Kimseyi dinlemiyorum