Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0365 08:53:32
EUR 37.1787 08:53:32
USD 35.8469 08:53:32
ALTIN ONS $2798.3850 08:53:32

Grafiği gönderen: Kzılhafiye1

sayfaya attım ancak düşmemiş malumun şifresi

Yorumlar (16)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Selda09 ()

16.100 ler gelse de alsak:)

Kzılhafiye1 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Kzılhafiye1 ()

Karar senindir kar yapta hangisi olursa olsun gala da üzmez

Selda09 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Selda09 ()

Tamam atom ftm almayı düşünüyorum nu storj fet çok çok terste

0BeğenmedimŞikayet

Kzılhafiye1 ()

btc yi izle kardeşim btc döndüğü noktadan alıma başlamak daha garantili

Kral_Şhiba için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Kral_Şhiba ()

Band dün beni zarardan kara geçirdi. Kactan almaya başlayayım.

0BeğenmedimŞikayet

Kzılhafiye1 ()

Gelirse İlk parça 16100 yap takibe geç panik yapma sen müşterisin onlar satıcı unutma sen onların velinimetisin :)

0BeğenmedimŞikayet

Selda09 ()

15 yazacaktim pardon

0BeğenmedimŞikayet

Selda09 ()

Tamam 16 altı gelince 16.800 de ilk parça gelirse 16.600 ler ikinci parça düşerse de bekler 3. Parçayı alırım çıkarsa da 16.800 de alırım

0BeğenmedimŞikayet

Kzılhafiye1 ()

Ben seviyeleri söyledim size aç gözlü olmadan dibe yakın yerlerden toplamaya başlarım bir iki gün olurda terste beklemek mesele değil şimdi ben haber veririm desem üstüme yük alırım olurda takipte olmam denk gelmez sizide fırsat tan mahrum ederim onun için haber olayı nı geçelim lütfen

0BeğenmedimŞikayet

Kzılhafiye1 ()

Dikkatli ol gideride olsa şuan tepelerde borsa yatırımcıların yüzde 80 akıma kapılıpta batırımcı oluyor

0BeğenmedimŞikayet

Selda09 ()

Alım yapınca anında bana yazar mısın

0BeğenmedimŞikayet

Selda09 ()

Valla bisey diyeyim mı 5k nin 1 k si fibada hisse için bekliyordu bugün 3 k daha aktardım alayım diye burdan bir baktım düşmeye başladı bist alicam ya alsam ne olur sen düşün bors. a düşerken btc çıkıyor genelde bence artık borsa. nin düzeltmesi gelecek btc kazanacak parayı her an geri çekebilirim:))

0BeğenmedimŞikayet

Kzılhafiye1 ()

Hayırlısı sabırla takibe devam :)

0BeğenmedimŞikayet

Selda09 ()

16.680 altı gelirse 15.600 800 arası bacak gelir belki gelmezse buralardan dönebilir ytd

0BeğenmedimŞikayet

Kzılhafiye1 ()

Daha önce gelebilir ancak o tarihe kadar sürünebilir diye öngörüyorum ytdli

0BeğenmedimŞikayet

Selda09 ()

18 inde mı dip sifrende

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum