Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (16)
0BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()ufak hareketeler oluyor. az önceki ons Altın gibi. ama genel manada tekniği ne tramp nede biden bozamaz. bundan emin olabilirsin.. ama bir sorun varki grafikler 2x2= 4 gibi her daim aynı sonucu vermiyor.. ve oynuyorlar.. sonuçta yine formasyona uyduruyorlar.. formasyonun çok çeşidi var . altın onsun bu son yukselişnde 1755 civarında formasyon bitiyordu.. sonra bir tık yukarı attı. kabul edilebilir bir seviye biraz bekleyelim dedik. sonra biraz daha yukseldi, formasyonun değişmesine sebep oldu.. sonra üstüne ekleyerek formasyonu yeni şekle soktular..
Bozocan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Bozocan ()Eyvallah hocam bende oraları düşünüyorum bazen bir haberle teknik Temel formasyon iptal oluyor her an herşey olabilir :)
xxbirzamanlarxx için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()formasyonu karıştırdılar.. formasyon bittimi net göremedim.. ancak gördüğüm kadarıyla formasyon bitmişti. düzeltme beklerim. zaten çok fazla düşüş beklemiyorum.1750 civarı. buda tenikte yok tahmin.. ))
0BeğenmedimŞikayet
Bozocan ()Hocam dxy de hareket yok
Ama Altın ons sağlam duruyor
0BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()öyle oldu.. bence Altın ons yarın düşecek. bugün için rasyoyu yukselttiler.. bunun teknikle alakası yok öngörüdür..
0BeğenmedimŞikayet
Bozocan ()Usta fake mi attı acaba :)
0BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()h. b saolasın.
0BeğenmedimŞikayet
Bozocan ()Emeğine sağlık usta hoş geldin
0BeğenmedimŞikayet
etacarter ()Karımı realize ettim dost geri alırız no panik
ottobariç için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
etacarter ()Dost ben senin dediğin hiçbir yoldan gitmem kusura bakma da
ottobariç için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
etacarter ()Bu ihlal ne zaman olsa sonrası ... v.s
0BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()yine hem fikiriz..)
etacarter için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Peyzajcı ()Emegine saglik kardes
0BeğenmedimŞikayet
etacarter ()İhlal yapti bu hafta çil yavrusu gibi yapcilar