Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (19)
0BeğenmedimŞikayet
GEÇİLMEZ ()Yaklamiş derken kardeş gideri var mı daha
ASRN için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()düzeltme zamanı yaklaşmış
GEÇİLMEZ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
freedomm ()Tamam ustam teşekkür ederim.
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()tmsn acele etmiyoruz "al" demedi
freedomm için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
GEÇİLMEZ ()S. A. Usta nslsn şu Pardus hissesine bir bakabilir misin
3BeğenmedimŞikayet
ASRN ()para "yağlı kuyruk" yakalayıp bırakmadığınız zaman kazanılır
Peyzajcı için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
ASRN ()siz bilirsiniz
sangoma için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
sangoma ()Hocam jant i hala tutuyorum %65 yapti... 126,1 de eklememi yapalım...
1BeğenmedimŞikayet
Peyzajcı ()Hocam allah razi olsun sizden jants isaret ettiginizde aldim bir hafta biraz geri gitti hocamin bildigi vardir diye inatla tuttum 87de almistim simdi sukur rabbime ve vesile olanlara formt de hala yerinde onuda isaret ettiginizdn beri tutuyorum sasayi satmayip geri donuslerde ilave ediyorum bimas yine tuttuklarimdan varolasin
0BeğenmedimŞikayet
freedomm ()@ASRN ustam tmsn yorumlayabilir misin. Saygılar.
0BeğenmedimŞikayet
Ahak34 ()Hocam kroplast bakabilir misiniz müsait olduğunuzda.
1BeğenmedimŞikayet
ASRN ()jants çok kez hatırlattık(80) grafiklerinde yapıyı gösterdik jantı alan üsküdarı geçti dedik yeni maliyetlenmelerde 106.4 dedik şimdi yeni maliyetleenecekler için seviye 126.1 kırılımında
sasaya gelince sasa uzun vadeli tasasız taşıyabilirsiniz
Klopp için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Klopp ()Merhabalar hocam bu seviyelerden sasa mı yoksa jans mı girmek mantıklı olur fikrinizi alabilirmiyim
0BeğenmedimŞikayet
Funda_bjk ()@ASRN hocam bunlar şuan için alınır mı ytd olmadan
htc54 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()evet ediyor
htc54 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
htc54 ()Merhabalar hocam jants, yeo, manas, acsel trend devam ediyormu.
1BeğenmedimŞikayet
Alton ()Tamam hocam teşekkür ler anladım sadece diğerleri yukseldiginden dolayı tamamdır
1BeğenmedimŞikayet
ASRN ()evet inceledim hocam akenerji sıkıntısı geçen senedede vardı enerji ve enerji dağıtımı üretimi yapan hisseler ayrışıyor(enerji d. ve üretim endk. ) akenerjide ayak uyduruyor özkaynakları azalsada
Alton için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Alton ()@ASRN hocam yukarıdaki ekran gorüntüsüne bakarmısınız?