Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (47)
1BeğenmedimŞikayet
Sucu6464 ()Çok şükür abim sıkıntı yok bereketli olsun can sıkıntısı ndan satmıssı. Yine iyi yapmışsın
Vedo69 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Vedo69 ()Sağlığın iyiyse gerisi teferruat
Sucu6464 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Sucu6464 ()Eyvallah abi bende sen yazmadan yazayım dedim öbür tarafa baktım geldim hem selam vereyim diye
1BeğenmedimŞikayet
Vedo69 ()Aleyküm selam, az önce gerçekten 18.55 e düşmüştü şimdi yükarıya ait olduğu yere gidiyor :))
0BeğenmedimŞikayet
Sucu6464 ()Selamün Aleyküm canlar ben yazacak tım sen erken davra ndın dolar 18.59 burada yalnış anladın sen:))
0BeğenmedimŞikayet
Vedo69 ()Bilal selamsız bilal :)) nasılsın
0BeğenmedimŞikayet
Sucu6464 ()Eline sağlık abi 10.25 mi yoksa 107.25 mi yada benmi anlamadım
Strongwolf için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
Strongwolf ()Hayırlı geceler...
Günlükte dönüş için 2. günde sona erdi, ivmelenme için 10.25 üzeri kapanışlar şart.
Ytd...
(Alt grafikler, alt paylaşımlarla bağlantılıdır)
0BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Eyvallah kardeşim doğru diyorsun. Valla bunları ilk başta inan bende bilmiyordum ama ben şahsen bunlarla dalga geçmek yerine öğrenmeye çalışıyordum. Öğrenmek yerine dalga geçmeyi seçiyorlar! Neyse zamanla bizde alıştık bunlara şimdi zaten eskisi kadar takmıyorum elimden geldiği kadar birşeyler yapmaya çalışıyorum. Ben sizin kadar usta değilim bu işte yeni sayılırım sizler gibi tecrübeli ustaların yanında. :) çalışmalarında başarılar dilerim kardeşim. Hayırlı geceler...
0BeğenmedimŞikayet
Strongwolf ()Eyvallah dostum, bekleyelim görelim.
EBU_MAŞER_EL_BEHLİ için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
Strongwolf ()Gülümse geç zaten Kerim kardeşim takılma boş ver, bize neler neler denk geldi, kızdık, gittik, geri geldik, yine gittik, yine geldik takma kafana, bizi bilen bilir, bilmeyen kendi bilir...
Zamanında öğrenmek isteyenlere ders niteliğinde çok fazla yazdık, çizdik, gece/gündüz inan mesai harcadık, artık canım isterse yazıyor, çiziyor gidiyorum...
@Kerim5461
Kerim5461 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
EBU_MAŞER_EL_BEHLİ ()ABD Enflasyon verisinde; Gıda- Enerji fiatlarının yüksek çıkması ancak 2. el otomobil satışlarının dip yapması ile enflasyonun düşük gelmesi ne kadar manidar:))Bilgine.. YTD... @Strongwolf
0BeğenmedimŞikayet
Kerim5461 ()Eline sağlık kardeşim ama hamile boğa falan yazmışsın ya bunları anlamayıp dalga geçenler var burada nedir bu yutan ayı boğa nal falan diyorlar sonra :) size denk geldi mi bilmiyorum ama bana denk geldi ben şahsen gülümseyip geçiyorum :)
0BeğenmedimŞikayet
Ceylan42 ()Merhaba kıymetli hocam, onsların düzeltme vakti geliyor demek mi oluyor bu grafiğiniz acaba?
0BeğenmedimŞikayet
Auto™ ()Eline sağlık dostum . Güzel paylaşımlar yapmışsın.
0BeğenmedimŞikayet
Sucu6464 ()Eyvallah İsmail abim eline emeğine sağlık hayırlı geceler Allah'a emanet ol
4BeğenmedimŞikayet
Strongwolf ()Dostum merhaba, nasılsın.
Temel tarafta bugün bazı bölge bşk'larının açıklaması var, faiz artış hızı yavaşlatma ile ilgili malûm onsu hoplatan haberler, yine de teknik anlamda gördüklerimi seninle her zaman paylaşmak isterim bilirsin.
İyi akşamlar...
@Auto™