Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (50)
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()O kadarını bilemiyorum. Ama FED yaklaşıyor. Yakında kar satışları gelir.
kyumcu_ozturk için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
kyumcu_ozturk ()Halilcim dxynin yukarı gidişini bence euro bölgesi sağlayacak diyorum sen ne dersin varmı bı fikrin
super_conqueror için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
kyumcu_ozturk ()İnşallah halilcim nasip kısmet nedense sana çok inanıyorum yaptıklarından dolayı
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Oraya kadar uzanamayabilir.
$LOST$ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Miyase ()Son yükseliş derken hocam geri gelme düzeltme vs yok mu
0BeğenmedimŞikayet
$LOST$ ()1780/1800 hesapladim hocam emegine saglik
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Ons Altın 1760 üzerine bir salınım daha yapabilir. Bunun son yükseliş dalgası olmasını bekliyoruz.
0BeğenmedimŞikayet
yldrma ()Hayırlısı teşekkür ederim
Aliihsan23 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Aliihsan23 ()Yarın öğlene doğru 11 de gerçek veriler görülür. piyasanın ve borsaların tepkileri ne olacak bakalım
yldrma için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
yldrma ()Abi Altın onsta 1 düşüş daha bekliyor musun?
0BeğenmedimŞikayet
Dafidaff61 ()Mavi 5 den sonra siyah 5 e tahmini ne zaman iner hocam
0BeğenmedimŞikayet
_Temsilci ()Abi emeğine sağlık grafiğe göre elimdeki gramı yarın çıkarsam mi Kasim ayı nasıl olur sizce
0BeğenmedimŞikayet
ayt_altın ()anlayamadım halil abi mavi 5 mi şuan
5BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()ONS ALTIN
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()DXY destegi bir test etsin bakalım.
0BeğenmedimŞikayet
kyumcu_ozturk ()Şimdi buradan salmasini beklicez ama veri baya düşük geldi FED frene basar bu veriyle
0BeğenmedimŞikayet
cuyguralp ()Hocam ons artık düşmez bence. yükseliş trendi tarafına girdi
0BeğenmedimŞikayet
kyumcu_ozturk ()Bakalım halil oralara yaklaşınca toplamaya başlıcam oda tabiki gelirse nasip kısmet
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Grafige göre bitmedi.
ayt_altın için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ayt_altın ()hocam mavi 5 tamamlandımı