Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (7)
0BeğenmedimŞikayet
Peyzajcı ()Insallah dostum ortak payda kazanmak olmali ki hep beraber kazanalim
Diebright için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Ben teşekkür ederim. Herkesin kârı katlana katlana artar inşallah. Altın onsta toparlamaya başladı su an bir önceki daha güçlü yükseliş trendine de geldi gumus. Altın da yükselişe ayak uydurmusken gumus daha da agresif artar. Alım için haftayı göreceğim ben artık.
Peyzajcı için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Peyzajcı ()Tesekkur ederim dostum ya nasip diyelim hakkimizda hayirlisi
1BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Altın ons 1675 gumus ons 20.566 üzeri kapanis ve rasyo 84.4 Altın da oldukça haftaya tekrar 21.24 usd denemesini bekliyorum. Sonra uzun süre taban destek seviyesi olan 21.4-21.5 usd var. Gumus buralarda kapatırsa 21.24 usd zirvesi olasılığı güçlenecek.
Peyzajcı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Peyzajcı ()Dostum gordugun nedir guncel olarak
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Söz konusu gümüşse buralar hayal demek zor açıkçası. Ancak dipler yükseliyor doğru. Her ne kadar altin onsta dipler daha asagi gidiyor olsa ve bu beni endiselendirse bile.
_sans_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
_sans_ ()teknik ve grafiklerde 18.30 lar artık hayal oldu diyebilirmiyiz?