Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (52)
0BeğenmedimŞikayet
NEO_34 ()Aynı hikaye bütün coinlerde var, lunc çok iyi yerlere gelecek göreceksin
Selda09 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
NEO_34 ()Bak btc yeniden bence son kez düşmeye hazırlanıyor, eğer öyle olursa lunca bas paranı, emirini git ve hedefin gelene kadar satma
0BeğenmedimŞikayet
NEO_34 ()Yok 0.0025 e düştü iyi bak görürsün
0BeğenmedimŞikayet
Revenant ()kardeşim kredi çekip girilirmi bu şeytan tuzağına ne gerek var. ihtiyaç dışı parayla alsaydın
NEO_34 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
NEO_34 ()Evt lunca 30 binden aldım, 15 saniye sabretseydim 25 binden alacaktım, nasip, kredi çektim, dolar ve gram bozdum, ne varsa salladım, uzun vade kış uykusuna yatacağım
1BeğenmedimŞikayet
Zubeyirbb ()Amin inşallah
0BeğenmedimŞikayet
NEO_34 ()Ben olsam yeni bir düşüş düzeltmesinde girerdim, btc de 14 binleri kolay kolay yedirmezler, altlar sıfır çeker, Buda btc ye olan güveni sarsar
0BeğenmedimŞikayet
Zubeyirbb ()Ekliycrk para kalmadı daha düştü dedim ekle ekle bitti vallaha
0BeğenmedimŞikayet
NEO_34 ()Burdan yapmayacaksan daha nerden yapacaksın, bas parayı lunca kapa ekranı, koy emrini, bir ay sonra aç, dibini kim bulmuşki sende bulasın
0BeğenmedimŞikayet
Revenant ()tamda yazacaktım eklemedinmi bence her düşüş bi firsattır
0BeğenmedimŞikayet
Zubeyirbb ()İnşallah dönmüş olsun yeter yemin EDERİM ya:(
0BeğenmedimŞikayet
Mehmetaltas1976 ()Dostum neden, öğrenebilirmiyim.
super_conqueror için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Hoşbulduk. Malesef borsa ile ilgilenmiyorum.
Mehmetaltas1976 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mehmetaltas1976 ()Halil hocam hoşgeldin, borsa varmı sende.
0BeğenmedimŞikayet
Harun_k ()Hocam 19.757i gecerse kalici olursa 24000lere ordada 2 ihtimal var diyorsunuz yukari yonlu giderse 30000lere asagi yonlu olursa 17000 ve asagilara inebilir ondan sonrami 30000lere cikar demek oluyor bu grafikte anlatilan
4BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()BİTCOİN
Çok zor birsayım.Kesinlikle bir tavsiyedegildir.
0BeğenmedimŞikayet
BRAVEHEART1 ()Hocam iki üç hafta onceydi sanirim tam bakmadım siz 08 Kasım oncesi yükseliş 08 düşüş demiştiniz 5_6 ay öncede bir kaç mesajınıza denk geldim onemsememistim hepsi NOKTA atış ! Cumartesi günü çok kazanıp dün hepsini kaybeden biri olarak Tebrik ederim sizi :)
0BeğenmedimŞikayet
Tpk3342 ()Luncda 18 peri bekliyelimi hocam alım için
0BeğenmedimŞikayet
seyfi71 ()bu karmaşada fan tokenler nasıl yükseliyor o da agrip fan token alıp satmak en karlısı