Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (39)
0BeğenmedimŞikayet
amed21571 ()Selamun aleykum çelik hocam size yorum yazdim düşmedi. herhalde trx sol makul seviyelermi. Tşk
celik2119 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gümüş7 ()Şimdi 0.22 hedef.. buradan alacak olsam hop diye desteği bı yoklamak isterse diye tırstım. Hoş terside olabilir ya yani desteğe gitmedez direk hedefe giderse..
Teşekkür ederim hocam
1BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()0.14 destek artık. Oraya değince alınabilir ama ben düşerken değil çıkarken almayı tercih ediyorum
Gümüş7 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gümüş7 ()Hocam ben biraz erken çıktım sanırım : ( tekrar alım için,
Geri çekilme olur mu, en fazla ne kadar olur bı tahmin rica etsem
1BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()%10 daha yürüdü bu arada.
gazikomando için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Engin8 ()Alacaksan al yarın satarsın. Sonra niye aldirmadiniz deme millete
Selda09 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
gazikomando ()Hocam ilk zirve sonrasına pek çıkmamış uçuş cok zor
1BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Elimde var, satmıyorum. 0.22 gelir diye düşünüyorum.
0BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Kimse şuradan al buradan sat diyemez ki
-1BeğenmedimŞikayet
NEO_34 ()Evet haklısın çer çöp coinlerle uğraşacağımıza dogeye girseydik zararı kapatmıştık
1BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Biz de ne zaman canlarının isteyeceğini anlamaya çalışıyoruz. E. lonun doge ile ilgili tvit atacağı geçen hafta belli gibiydi.
NEO_34 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
NEO_34 ()Çekik hoca sen daha iyi bilirsinde, burada direnç destek işlemiyor, canları istedimi bi bakmışsın magmaya indirmişler
1BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Doge ilk gün dirençten dönmüştü. Bugün direnci aştı. Sıradaki hedef 0.22
0BeğenmedimŞikayet
Önder8080 ()btc grafikteki gbi 31 binlere giderse kısada hızlı yürür diyebileceğiniz bir coin varmıdır hocam Ftm gala gbi
0BeğenmedimŞikayet
Ayazt ()Cıkalım mı
0BeğenmedimŞikayet
Sonke ()Yukarıda nereye kadar yolu var usta?
4BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Bu grafik tamamlandı.
-1BeğenmedimŞikayet
gokhansef03 ()@celik2119 abi merhaba 3 ay vadeli paran olsa bist temi degerlendirrsin kkm de mi?
gokhansef03 için cevaplandı (yorumu göster)
-1BeğenmedimŞikayet
gokhansef03 ()#celik2119 abi merhaba 3 ay vadeli dusunerek b. ist ten önerebilecegin hissebvarmi
-1BeğenmedimŞikayet
Gümüş7 ()Terstesin dimi benim gibi : ) sıkıntı yapma iyi jetonlar.. onlarda sırası gelince yapar bı güzellik
0BeğenmedimŞikayet
Gümüş7 ()Satamazsinda yani neyse ya hayırlısı olsun..
Doge varmiydi sende bak 2x oldu 2-3gunde
0BeğenmedimŞikayet
Gümüş7 ()Senin degimi
0BeğenmedimŞikayet
Gümüş7 ()Hocam 0.11 gecermi ikidir satış yedi