Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (20)
0BeğenmedimŞikayet
Que ()Ben de bu hafta pek satmadm aldıklarımı tuttum ilk kez arada al sat yaptm:)
Hasrüs için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Que ()Maalti takipe alaym bu haftaa 301 üstü kalırsa
1BeğenmedimŞikayet
Hasrüs ()Citibank girdiyse kagida korkma maaltda da citibank sildi supurdu kagidi felaket giris var atacam birazdan
0BeğenmedimŞikayet
Hasrüs ()Estagfuurllah iyisin masallah iyi alip satiyon ben sabah al sati harici pek alip satmam guvendigim varsa uygun noktadan girer bekletirim uzun portfoydee bir sure
Que için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Que ()Bilmiyorum derinlik kismindan olabilir ama ücretli diye biliyorum. Ben bi sitede denk geldm
clvr için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Que ()Senden ögrendim cogu seyi hocam:)
0BeğenmedimŞikayet
clvr ()Bu proğram hangi proğram nasıl takip ediyorsunuz
0BeğenmedimŞikayet
Hasrüs ()Sana yetisemiyoruz hizina para sayma makinesi bak kendine:)
Que için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Que ()Ben dün aldım kac gün ekmek yedirir:)))
0BeğenmedimŞikayet
Que ()Biz ev sahibiyiz:)))
0BeğenmedimŞikayet
deniz88 ()Alalım mı ne dersin
Kara_bey için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
deniz88 ()Buyur işte biner lira atalım diyorum hepsine 3 yıl dursun günde en az 10 tavan garanti elde olanlardan))
0BeğenmedimŞikayet
Hasrüs ()Penta bolundukten sonra ben de takip edicem bur arkadasim arzdan beri tutuyor elinde hala satmadi 500 lira koymus arzda 10 bin oldu sanirim::) ne sabir bee
Kara_bey için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hasrüs ()Aynen oyle kaybedilmis topraklarin muhacirleriyiz:) yabanci sayiliriz:)
deniz88 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
deniz88 ()Öyleyiz. Yunanistan ben Bulgaristan siz))
0BeğenmedimŞikayet
deniz88 ()Yeo bölünmese 230 larda gesana pahalı deniyor))
0BeğenmedimŞikayet
Hasrüs ()Biz yabanci mi olduk simdi:)