Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (33)
2BeğenmedimŞikayet
Vedo69 ()Grafiklerini sabırla beklicem :))
$LOST$ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
____İBO_DEDE____ ()öyle zurnada peşrev olmazmış ne çıkarsa bahtımıza
EBU_MAŞER_EL_BEHLİ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
EBU_MAŞER_EL_BEHLİ ()Misafir umduğunu değil bulduğunu yermiş:))Saygılar Nuri Baba:))
____İBO_DEDE____ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
____İBO_DEDE____ ()al bununla idare et bugünlük
0BeğenmedimŞikayet
EBU_MAŞER_EL_BEHLİ ()$/TL grafiği bekliyoruz ustadan:)))
0BeğenmedimŞikayet
____İBO_DEDE____ ()tilkiye sormuşlar tavuk sevenmi diye, gülesimden söyleyemiyom demiş
denizci1 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
____İBO_DEDE____ ()biraz daha yazarsan ağlıyacam küçük emrahı geçtin haaayyyttt
2BeğenmedimŞikayet
$LOST$ ()sagol vedat abım yıldızım olsa burda kımseyı terse bırakmam ama yok ıste :)
Vedo69 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
____İBO_DEDE____ ()tabaka çalışıyor ses etme
1BeğenmedimŞikayet
Vedo69 ()Ben sana her gün bir tane vericem söz
2BeğenmedimŞikayet
$LOST$ ()dedem bırde dolar calısması alayım:) yıldızın hayırlı olsun ben alamadım daha kımse lıke vermıyor :)
Otomatik Hatırlatma: Üyelerin yıldız sayıları diğer üyelerin yorumlara verdiği puanlar, Altın simülatör sonucu ve üyelik tarihi vb. kriterlere göre otomatik sistem tarafından hesaplanmaktadır. Yıldızlar otomatik olarak belirli zamanlar içinde bu kriterlere göre güncellenerek artabilir ya da azalabilir. Yıldız sayısının fazla olması üyenin site içerisindeki tecrübesini gösterir ancak yatırım konusunda uzman olduklarını asla göstermez.
0BeğenmedimŞikayet
$LOST$ ()emegıne yuregıne bılegıne saglık yıgıdım aslanım :)
0BeğenmedimŞikayet
$LOST$ ()gram devre kestı :))
0BeğenmedimŞikayet
Sucu6464 ()İnşallah kardeşim
-1BeğenmedimŞikayet
denizci1 ()Devrem emekli olursak ilk maaşla sana künefe ısmarlıcam söz dedeyede severo
Sucu6464 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
EBU_MAŞER_EL_BEHLİ ()Dedem zaten almadığın için dikkatimi çekmişti.. Çok aşırı zıplayan bir ürün yalnız biraz pahalı:))Sağol cevabına, yemek üstü kahven hesabında:))
1BeğenmedimŞikayet
____İBO_DEDE____ ()onu @Manga ya sor vanga platin hiç almadım satmadım
0BeğenmedimŞikayet
EBU_MAŞER_EL_BEHLİ ()Emekli; Geçen yazdım düşmedi sanırım.. Platin hk. düşüncen nedir? .. Sadece görüş.. Gümüş v. s ağır kalır yanında sanki:))ytd..
0BeğenmedimŞikayet
Sucu6464 ()Amanın gobem çatladı gülmekten Varolasın devrem birde 8/3 tüm de tam olsun
0BeğenmedimŞikayet
Sucu6464 ()Olmaz abi sen arada kayboldun ama büyük ler daima önden derim saygı da kusur yok
1BeğenmedimŞikayet
EBU_MAŞER_EL_BEHLİ ()En 1. takipçin benim artık, @Sucu6464 sıraya geç- sıranı bil:)))
1BeğenmedimŞikayet
____İBO_DEDE____ ()açıkladımı bi kıymeti kalmazki vanga sen çözecenki tadı çıksın
0BeğenmedimŞikayet
____İBO_DEDE____ ()walla medine ihtiyatlı gitmekte fayda var,10.60 da unutma
Yaren02 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
EBU_MAŞER_EL_BEHLİ ()Yaw bir açıklama yaz kenarına filan.. Anlayan var, anlamayan var Emekli:))
1BeğenmedimŞikayet
Yaren02 ()Zaten su an tam alinacak zaman dedem bu onsun son dususleri sanirim ne dersin
0BeğenmedimŞikayet
____İBO_DEDE____ ()walla medine düştükçe gümüş alıyorum
Yaren02 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
____İBO_DEDE____ ()atması benden çözmesi sizden ercü ben karışmam daha
0BeğenmedimŞikayet
Yaren02 ()Hosbulduk dedem nasilsin
1BeğenmedimŞikayet
denizci1 ()Ebu Bekir efendi ege bölgesinde misinizdede ne diyor şimdi bu grafik hazırlanınmı diyo kaçınmı diyo ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmı diyo