Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (54)
0BeğenmedimŞikayet
Que ()Satmadm ki %50 saattm sadece
Kara_bey için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Alton ()Senin beğenmediğin alka 70 liralardan nereye geldi:)) naten trcas algyo vertu Esen inveo unutma bunlari
Yusup için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Alton ()Sözleşmemi
0BeğenmedimŞikayet
Alton ()Bir sürü kap haberi düştü hangisi
0BeğenmedimŞikayet
Yusup ()Alton abi senin bu gaptan haberin var mi idi trcass gelen gaptan
Alton için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Alton ()Evet onlar daha hızlı bugün bagfas aldım odas eklemeye devam
0BeğenmedimŞikayet
Yusup ()Ali abi holding almiycan bunu bir kez daha öğrendim istiraklarini alacan
0BeğenmedimŞikayet
Alton ()Boynuz kulağı geçti
Erdal_Şehitli için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yusup ()Yaw bera diyonda 4 harfli ama bünyesinde 60 yakın iştirak var holding bu yakalayamiyor trcass yakaladığı bilancoyu dönemsel olabilir Ali abi tâbi sen daha iyi bilirsin
0BeğenmedimŞikayet
Erdal_Şehitli ()Eyvallah abi. Yaşıyor musun. Yazdıklarımı okuduğunu biliyorum. Senin de yazdıklarını bende okuyorum haberin olsun.
Huseyinhakan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Huseyinhakan ()İyi akşamlar nasılsin hocam
0BeğenmedimŞikayet
Erdal_Şehitli ()Bir mal tepeden döndüyse düşüşünü bekle. 1.65 ten çıkmış 10 liraya gelmiş. 10 liralık bir mal. Düştü 9 liraya alma abi. izle bir düşüyor mu düşmüyor mu? 8 lira oldu bekle. Sabırla bekle. Sonra 5 e geldi al işte biraz. Yukarı sekerse para kazanorsın. Aşağı gelirse 3 liraya düşerse al elindeki nakitle. Maliyet 4 liraya geldi. Bir daha düştü 2 lira oldu. Al yine . maliyet 3 liraya geldi. Elbet dönecek yukarı. 3 lira üstünü atınca çek stobu 3 ten yukarı i. Çıktıkça 5 liradan sat az bir şey. Yine çıktı. 8 lira oldu. Ver bırazını. Elindrki bedava. O hisseden maliyet ve karını aldın mı? Öteki ne olursa olsun. 0 lirayı aşarsa sıfır maliyetli hisseden 10 kat para kazanırsın. İsterse 1 lirays düşsün. Onda bile 1 kat kazanç. Al satçıysaan fiyata bakma. Al çıkınca ver gitsin. Başka hisseye geç. Yatırımcıysan bir hissede düştükçe maliyetinin Altın a geldikçe sevinirsin. Maliyetinin üstüne çıktıkça niye alamadım diye üzülürsün. Ben bir hissede al sat yaparım. Uygun yerden full alıp çıktıkça al sat yapmaya başlarım. Çıktıkça sat düşünce yerine koy. Nerdeyse kontr da maliyetim 30 liraya gelmek üzere.
0BeğenmedimŞikayet
Erdal_Şehitli ()Cantenin arkasında odas var. Onu bir düzeltelim. Odas yıllardır borsada. Cante yeni halka arzlardan. Yıllarca bekledi yatırımcısı odasın. Cante halka arz olsun diye.
0BeğenmedimŞikayet
Erdal_Şehitli ()Cante sonradan gözünü seviyim. Odas sayesinde cantenin fiyatı arttı. Ama zamanında çok bıktırdı cante. Kimse almazken burdan cante almak yürek ister. Odas da bir fiyatlama otursun. Karı çok yüksek gelecek tamam da. Düştükçe ekle. Çıktıkça ekleme yapma. Çıktıkça elindekini sat. Düşünce yerine koy lotlarını. Aradaki karı koy cebine. Ben şunu anlamıyorum. Bir mala güveniyorsan düştükçe alıma girerim. Çıktıkça niye pahalıya alayım ki?
0BeğenmedimŞikayet
Alton ()Aynen odas ın arkasında cante var mükemmel karlılık var alırım abi güveniyorum
0BeğenmedimŞikayet
Alton ()Turcas, faaliyetlerini Akaryakıt Perakendesi ve Madeni Yağlar ve Elektrik Üretimi olmak üzere iki ana alanda yapılandırmıştır. Net kar/özsrmaye 0.80 :))
0BeğenmedimŞikayet
Erdal_Şehitli ()Sonradan gelenler ucuz hisse almayı sevmezler. Pahalı uçanı kaçanı almayı severler. Kulaktan dolma bilgi ile hisse alıp zarar edince kumarhaneymiş derler çıkıp giderler.
0BeğenmedimŞikayet
Erdal_Şehitli ()Shell ortaklığı ve tabiki petrol fiyatları. Trcas 2.5 liraydı 2019 da 3 yılda 1 e 9 vermiş.
0BeğenmedimŞikayet
Alton ()İyi araştır Bera konka sayesinde adam olmuştu:))
0BeğenmedimŞikayet
Yusup ()Ali abi sen bunun bilancosunun içine girmismiydin bu kağıt bu bilancoyu nasıl getirdi bak dönemsel ne olur mazut zamammina denk gelir stoktan yer gerçi istiraklarinda enerjide varmis yeni gördüm
0BeğenmedimŞikayet
Kara_bey ()Elinize sağlık ali hocam
0BeğenmedimŞikayet
Alton ()Hisse 2 5 liradan buralara geldi ve şuanki bilnaco ile bile ucuz fd/favok artarsa görelim bu bilanncoda bide şuan fk 4.28 2 katına gelirse kar açıkladığı takdirde yükselir tersi olup zarar açıklarsa ozaman da bile suanki fiyati ederi olmuş olur. İleriye dönük ederi pahalı olmayıp ucuz olan ucuzdur mantıken öngörümdür ytd
0BeğenmedimŞikayet
Alton ()2 haftadır ben bunu bekliyorum. Dibe geldi diye almıştım 2 saatlikte ; ))
Arkadaş adına üzüldüm zararına güçlü hisse satılmaz nasip
0BeğenmedimŞikayet
Kara_bey ()Yaa bi arkadaş ta vardi satmış bugün gitmiyor diye ))