Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (18)
1BeğenmedimŞikayet
Strongwolf ()Destek direniyor, üzerinde 12.00 mum açılışı gerçekleşti...
Gram Altın için Strongwolf yorumu (2 saat önce)
Konu: xag/usd - xau/xag 4h fm...
Günaydın arkadaşlar...
Alt grafikte içinde bulunduğumuz zaman periyodunda Bayrak alt bant desteği ve fibo ext, kesişim seviyesi olan 18.5454- usd tekrar test edildi ve tepki aldı, zaman daralıyor bakalım formasyon tanımaz gümüş bunu tanıyacak mı?
18.90- usd üzeri kapanışlarda hedef geçerlidir.
Bereketli kazançlar.
Ytd...
https://altin.in/strongwolf
Strongwolf için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Auto™ ()Maşallah:)
0BeğenmedimŞikayet
Strongwolf ()Evet orada da bir sıkışma oluşmuştu fakat bu kadar nizami bir Bayrak görüntüsü yoktu, zaten sıkışmalar fiyat dalgalanması ile yolcu toplama ve göstergeleri düzeltme amacı güder ve vakti geldiğinde ya yatırır ya batırır:))) 3 Ekimde kırmıştı yukarıya...
AAGBEN için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sucu6464 ()Abi @hakan7038 hocam ın sözüdür fıtık etmeden bırakmaz diye ama kazanımları da süper oluyor hemde kısa zamanda
0BeğenmedimŞikayet
Strongwolf ()Eyi ya hemşerim, o da kurtulur bizde:)))
Sen bilmezsin, ömrümü yedi bu benim ömrümü...
Sucu6464 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sucu6464 ()Haaayyyt abim omuriliğe denk gelipte felç olmasından korkuyorum:))
0BeğenmedimŞikayet
Strongwolf ()Ense köküne yerleştir sağlamca da bir daha yaramazlık yapmasın:)
0BeğenmedimŞikayet
AAGBEN ()Ekim ilk hafta Altın ons 1720 üstü e çimasi böyle bir formasyonun sonucumuydu hocam
0BeğenmedimŞikayet
Sucu6464 ()Aman aşağı kırmasın artık abi su borusu nu dayadım inmesin diye sen son mermiyi sıktın galiba
0BeğenmedimŞikayet
Strongwolf ()Formasyonu tamamlıyor, az kaldı fakat kırılım yönü önemli olan...
0BeğenmedimŞikayet
Sucu6464 ()Günaydın abi herhalde buralarda biraz oyalama ak
3BeğenmedimŞikayet
Strongwolf ()Günaydın arkadaşlar...
Alt grafikte içinde bulunduğumuz zaman periyodunda Bayrak alt bant desteği ve fibo ext, kesişim seviyesi olan 18.5454- usd tekrar test edildi ve tepki aldı, zaman daralıyor bakalım formasyon tanımaz gümüş bunu tanıyacak mı?
18.90- usd üzeri kapanışlarda hedef geçerlidir.
Bereketli kazançlar.
Ytd...
1BeğenmedimŞikayet
Sucu6464 ()Abi benim gördüğüm bu geriye doğru baktım göremedim
0BeğenmedimŞikayet
Strongwolf ()Kendi çapımızda diyelim kardeşim, tşk derim.
Bu paylaşımdan sonra geçmişten esintiler başlıklı 8 ayrı grafik attım farklı formasyonlara örnek çalışmalar, çıktı mı acaba...
0BeğenmedimŞikayet
Sucu6464 ()İsmail abim yapıyorsun bu Spor u eline sağlık teşekkürler Allah razı olsun ralliden 9nceki son viraja geldik galiba
1BeğenmedimŞikayet
ZazaRamazan21 ()Emeğine sağlık abim
1BeğenmedimŞikayet
taureg ()Eğitim şart İsmail abim, hayırlı gecelerin olsun...
1BeğenmedimŞikayet
Fani_Kul ()Hocam emeğinize yüreğinize sağlık çok teşekkürler. Hayırlı ve bereketli kazançlar dilerim